Και η ΗSΒC συνιστά ελληνικά ομόλογα

Από τις ξένες αγορές έπειτα από πολλούς μήνες έρχονται μηνύματα ενθαρρυντικά. Η ανακοίνωση-προτροπή της ΗSΒC για αγορές ελληνικών ομολόγων αποτέλεσε την τρίτη κατά σειρά «ψήφο εμπιστοσύνης» προς την ελληνική οικονομία το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του νορβηγικού fund ΝΒΙΜ που προέβλεψε ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και ανέφερε ότι αγοράζει ελληνικά ομόλογα αλλά και η προτροπή της αμερικανικής τράπεζας Goldman Sachs προς τους επενδυτές να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα μεγάλης διάρκειας.

Και η ΗSΒC  συνιστά  ελληνικά  ομόλογα | tovima.gr

Από τις ξένες αγορές έπειτα από πολλούς μήνες έρχονται μηνύματα ενθαρρυντικά. Η ανακοίνωση-προτροπή της ΗSΒC για αγορές ελληνικών ομολόγων αποτέλεσε την τρίτη κατά σειρά «ψήφο εμπιστοσύνης» προς την ελληνική οικονομία το τελευταίο διάστημα.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του νορβηγικού fund ΝΒΙΜ που προέβλεψε ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και ανέφερε ότι αγοράζει ελληνικά ομόλογα αλλά και η προτροπή της αμερικανικής τράπεζας Goldman Sachs προς τους επενδυτές να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα μεγάλης διάρκειας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk