Φώτης Κουβέλης για ΣΥΝ «Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο πολιτικής υπομονής».

Τόνισε ότι πρόκειται για φθαρμένο και εξαντλημένο πολιτικό λόγο, με παλαιό κομματικό και στείρο λεκτικό οπλοστάσιο που δεν πείθει.

<b>Φώτης Κουβέλης για ΣΥΝ </b> «Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο πολιτικής υπομονής». | tovima.gr

«Οι εκλογές του Νοεμβρίου θα στείλουν μηνύματα, αλλά δεν έχουν το χαρακτήρα δημοψηφίσματος» εκτίμησε ο Φώτης Κουβέλης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από τη ΔΕΘ.

Απαντώντας στις βολές Τσίπρα από το ίδιο βήμα, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς επανέλαβε ότι «εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο πολιτικής υπομονής».

Σχετικά με επιθέσεις που δέχεται η Δημοκρατική Αριστερά από τον ΣΥΝ τόνισε ότι πρόκειται για φθαρμένο και εξαντλημένο πολιτικό λόγο, με παλαιό κομματικό και στείρο λεκτικό οπλοστάσιο που δεν πείθει.

Αναφερόμενος στις υποψηφιότητες Καμίνη και Μπουτάρη, ο κ. Κουβέλης δήλωσε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι «η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να ασφυκτιά σε κομματικές περιχαρακώσεις».

Σε ερώτηση για το τι θα πράξει το κόμμα του στον β΄γύρο της 14ης Νοεμβρίου επισήμανε: «οι πολίτες δεν είναι άβουλα όντα. Η μόνη προτροπή είναι να ψηφίσουν δημοκρατικά και ουσιαστικά προοδευτικά».

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ, ο κ. Κουβέλης παρατήρησε πως παρά τα αισιόδοξα μηνύματα που προσπάθησε να στείλει, οι επιπτώσεις της διακυβέρνησης είναι τόσο χειροπιαστές που δεν μπορούν με κανένα τρόπο να εξωραϊστούν.

Ωστόσο, συμφώνησε με την εξαγγελία περί μείωσης του συντελεστή φορολόγησης των κερδών των επιχειρήσεων, εφόσον πράγματι τα κεφάλαια αυτά στοχεύουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk