Πάπας Βενέδικτος ΧVI Εκτεθειμένοι σε καθημερινούς πειρασμούς οι νέοι

Κατά της αυταπάτης που αποτελούν «αρκετοί πειρασμοί όπως τα ναρκωτικά, τα χρήματα, το σεξ, η πορνογραφία, το αλκοόλ», κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Βρετανία.

Ο Πάπας Βενέδικτος ΧVI προειδοποίησε σήμερα από την Γλασκόβη τους νέους για την αυταπάτη που αποτελούν «αρκετοί πειρασμοί όπως τα ναρκωτικά, τα χρήματα, το σεξ, η πορνογραφία, το αλκοόλ», κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Βρετανία.

«Κάθε ημέρα είστε εκτεθειμένοι σε πολλούς πειρασμούς -στα ναρκωτικά, στα χρήματα, στο σεξ, στην πορνογραφία, στο αλκοόλ- τα οποία ο κόσμος ισχυρίζεται ότι σας δίνουν ευτυχία», δήλωσε ο Πάπας απευθυνόμενος στους «αγαπημένους νέους Καθολικούς της Σκότιας».

«Αλλά αυτά τα πράγματα καταστρέφουν και διαχωρίζουν. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που είναι για πάντα: η αγάπη του Ιησού Χριστού. Προσεύχομαι ότι πολλοί από εσάς θα αφιερωθούν πλήρως στον Θεό», πρόσθεσε ο Πάπας.

«Αρκετοί ψάχνουν σήμερα να αποκλείσουν τη θρησκευτική πίστη από την δημόσια ζωή, να την περιορίσουν στην σφαίρα του ιδιωτικού βίου ή ακόμα και να την παρουσιάσουν ως απειλή για την ισότητα και την ελευθερία», ανέφερε ο Πάπας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk