Τετ α τετ Ντόρας με Μεϊμαράκη…

Η ανεξάρτητη βουλευτής κυρία Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε τελείως τυχαία με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» κ. Ευ. Μεϊμαράκη έξω από τη «Βιβλιοθήκη» και βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν περίπου για ένα δεκάλεπτο, τροφοδοτώντας ποικίλα σχόλια. Η συνομιλία τους επικεντρώθηκε αναπόφευκτα στην τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς πριν από λίγη ώρα είχε ολοκληρωθεί η εξέταση της κυρίας Μπακογιάννη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Siemens.

Τετ α τετ  Ντόρας με  Μεϊμαράκη… | tovima.gr

Η ανεξάρτητη βουλευτής κυρία Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε τελείως τυχαία με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» κ. Ευ. Μεϊμαράκη έξω από τη «Βιβλιοθήκη» και βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν περίπου για ένα δεκάλεπτο, τροφοδοτώντας ποικίλα σχόλια. Η συνομιλία τους επικεντρώθηκε αναπόφευκτα στην τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς πριν από λίγη ώρα είχε ολοκληρωθεί η εξέταση της κυρίας Μπακογιάννη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Siemens. Ιδιαίτερες αναφορές για το κυρίαρχο θέμα των ημερών στη ΝΔ περί της στρατηγικής του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έγινε, αν και υπήρξαν σύντομες επισημάνσεις για βασικές πτυχές της πολιτικής του κόμματος. Η πρώην υπουργός μετά την κατάθεσή της βγήκε ευδιάθετη από την Εξεταστική και όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πότε θα ανακοινώσει την ίδρυση του νέου κόμματος απάντησε, γελώντας: «Σιγά-σιγά.Μετά τις εκλογές». Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι ο κ. Μεϊμαράκης ετοιμάζεται να πάει στην Κρήτη την προσεχή Δευτέρα, όπου αναμένεται να παραστεί στην παρουσίαση του συνδυασμού του υποψηφίου της ΝΔ για την περιφέρεια του κ. Ι. Πλακιωτάκη για να τον στηρίξει. Ο κ. Πλακιωτάκης θα έχει απέναντί του και τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Δ. Γιαννουλάκη, ο οποίος είναι παλαιός φίλος του κ. Μεϊμαράκη αλλά στηρίζεται από την κυρία Μπακογιάννη.

…και συνάντηση με τον Μπουτάρη!
Η κυρία Μπακογιάννη μετά τη συνομιλία της με τον κ. Μεϊμαράκη είχε συνάντηση το απόγευμα με τον εκλεκτό του ΠαΣοΚ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρη, με τον οποίο συζήτησαν επί πολλή ώρα τα προβλήματα του δήμου. Με την κίνησή της αυτή λέγεται ότι θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα για τη μάχη στη συμπρωτεύουσα, όπου ο υποψήφιος της ΝΔ κ. Κ. Γκιουλέκας έχει απέναντί του τον πρώην πρόεδρο ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης ανατολικού τομέα, τον επιχειρηματία κ. Μ. Στεργίου που υποστηρίζεται από τον ΛΑΟΣ. Ωστόσο η κυρία Μπακογιάννη έσπευσε να επισημάνει ότι «οι πολίτες στις τοπικές κοινωνίες δεν πρέπει να κατευθύνονται από χρίσματα και υποδείξεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk