Η φοροδιαφυγή της μπάλας

Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση φοροδιαφυγής στον χώρο του ποδοσφαίρου που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με τη διενέργεια ελέγχων σε μάνατζερ αθλητών. Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ι.Καπελέρης μιλώντας χθες στο «Βήμα 99,5 FΜ» ανέφερε ότι «έχουμε ξεκινήσει την έρευνα γύρω από τις οικονομικές δραστηριότητες οι οποίες απαντώνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αρχή έγινε στη Θεσσαλονίκη,υπάρχουν και οι επόμενες υποθέσεις που διερευνώνται εδώ στην Αθήνα και η κοινωνία γνωρίζειότι σε κάθε οικονομική δραστηριότητα υπάρχουν και διαδικασίες οι οποίες δεν είναι εμφανείς.

Η φοροδιαφυγή  της μπάλας | tovima.gr

Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση φοροδιαφυγής στον χώρο του ποδοσφαίρου που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με τη διενέργεια ελέγχων σε μάνατζερ αθλητών. Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ι.Καπελέρης μιλώντας χθες στο «Βήμα 99,5 FΜ» ανέφερε ότι «έχουμε ξεκινήσει την έρευνα γύρω από τις οικονομικές δραστηριότητες οι οποίες απαντώνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αρχή έγινε στη Θεσσαλονίκη,υπάρχουν και οι επόμενες υποθέσεις που διερευνώνται εδώ στην Αθήνα και η κοινωνία γνωρίζειότι σε κάθε οικονομική δραστηριότητα υπάρχουν και διαδικασίες οι οποίες δεν είναι εμφανείς.Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να ήταν σε συναλλαγές κάποιων δεκάδων ατόμων, από εκεί και πέρα όμωςοι εμπλεκόμενοι είναι αρκετοί και το ΣΔΟΕ διερευνά την προέλευση αυτών των συναλλαγών και σε τι αποσκοπούσαν ».

Από τα ως τώρα στοιχεία του ΣΔΟΕ, τα ποσά που έχουν εντοπιστεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των προσώπων αυτών ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ και μέσα από αυτούς τους λογαριασμούς φαίνεται να τροφοδοτούνταν και λογαριασμοί παικτών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk