Αγ. Σημαιοφορίδης: «Ημουν ανίδεος για τα ομόλογα»

Την 30χρονη πολιτική διαδρομή του πατέρα του, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ στην Καστοριά και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση του κ. Κ. Μητσοτάκη, επικαλέστηκε ο κ. ΑγάπιοςΣημαιοφορίδη ς ως το βασικό… προσόν με το οποίο τοποθετήθηκε στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ), ο οποίος κατέθεσε χθες ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής. «Διετέλεσα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του ταγματάρχη, οικειοθελώς αποχωρήσας» κατέθεσε ο κ.

Αγ. Σημαιοφορίδης: «Ημουν ανίδεος για τα ομόλογα» | tovima.gr

Την 30χρονη πολιτική διαδρομή του πατέρα του, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ στην Καστοριά και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση του κ. Κ. Μητσοτάκη, επικαλέστηκε ο κ. Αγάπιος Σημαιοφορίδη ς ως το βασικό… προσόν με το οποίο τοποθετήθηκε στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ), ο οποίος κατέθεσε χθες ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής. «Διετέλεσα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του ταγματάρχη, οικειοθελώς αποχωρήσας» κατέθεσε ο κ. Σημαιοφορίδης. « Με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας το 2004 από τη ΝΔ, έκρινα σκόπιμο να υποβάλω το βιογραφικό μου προκειμένου να απασχοληθώ όπου έκρινε οποιοσδήποτε ότι μπορώ να χρησιμοποιηθώ και λόγω της θέσεως και της πολιτικής διαδρομής του πατέρα μου (σ.σ.: ήταν τότε γενικός διευθυντής της ΝΔ) επιλέχθηκα να αναλάβω την προεδρία του ΤΕΑΔΥ τον Μάιο του 2006».

Κινούμενος στη γραμμή των «ανίδεων διοικήσεων», ο πρώην στρατιωτικός ανέφερε ότι «δεν είχα ουδεμία επαφή με το αντικείμενο» πριν από τον διορισμό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk