Βρετανία Νικ Κλεγκ: «Οι φτωχοί πρέπει να δεχτούν τις περικοπές»

Με άρθρο του στους Times προειδοποιεί ότι οι προγραμματισμένες αλλαγές μπορεί να κοστίσουν σε κάποιους όμως πιέζει το κόμμα του να μην ξεχάσει ποια είναι η μεγαλύτερη επιδίωξή του: να επανακτήσει ο κόσμος τις δουλειές του.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Νικ Κλεγκ θέτει εαυτόν στο μάτι του κυκλώνα, υπερθεματίζοντας ριζικών περικοπών τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν είναι υποχρεωμένη να αποζημιώνει τους φτωχούς για την κακή τους τύχη.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του συνεδρίου των Φιλελεύθερων Δημοκρατικών στο Λίβερπουλ, με σημερινό του άρθρο στους βρετανικούς «Times» προειδοποιεί ότι οι προγραμματισμένες αλλαγές μπορεί να κοστίσουν σε κάποιους, όμως πιέζει το κόμμα του να μην ξεχάσει ποια είναι η μεγαλύτερη επιδίωξή του: να επανακτήσει ο κόσμος τις δουλειές του.

«Το κράτος της κοινωνικής πρόνοιας» σχολιάζει στο άρθρο του, «πρέπει να μετατραπεί σε μηχανή κινήτρων, να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο παρά ναστέλνει απλώς ένα τσεκ για να αποζημιώσει τους φτωχούς για την κακή τους τύχη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk