Ανοιγμα της Ιntralot στη Λιθουανία

Συμβόλαιο με τον διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών στη Λιθουανία, την ΟLΙFΕJΑ, υπέγραψε η Ιntralot Ιnteractive, μέλος του ομίλου Ιntralot, για την παροχή διαδικτυακής πλατφόρμας νέας γενιάς, η οποία περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης παικτών, καθώς και μια πλήρη σουίτα παιχνιδιών. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι τρία έτη, με δυνατότητα επέκτασης για δύο επιπλέον έτη. Σύμφωνα με τo συμβόλαιο, η Ιntralot Ιnteractive θα παρέχει στην ΟLΙFΕJΑ την κύρια πλατφόρμα διαχείρισης παικτών και διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, όπως μπίνγκο, Κίνο και play-forfun poker, καθώς επίσης και περισσότερα από 40 διαδικτυακά ξυστά και στιγμιαία λαχεία.

Ανοιγμα της Ιntralot στη Λιθουανία | tovima.gr

Συμβόλαιο με τον διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών στη Λιθουανία, την ΟLΙFΕJΑ, υπέγραψε η Ιntralot Ιnteractive, μέλος του ομίλου Ιntralot, για την παροχή διαδικτυακής πλατφόρμας νέας γενιάς, η οποία περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης παικτών, καθώς και μια πλήρη σουίτα παιχνιδιών. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι τρία έτη, με δυνατότητα επέκτασης για δύο επιπλέον έτη.

Σύμφωνα με τo συμβόλαιο, η Ιntralot Ιnteractive θα παρέχει στην ΟLΙFΕJΑ την κύρια πλατφόρμα διαχείρισης παικτών και διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, όπως μπίνγκο, Κίνο και play-forfun poker, καθώς επίσης και περισσότερα από 40 διαδικτυακά ξυστά και στιγμιαία λαχεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΟLΙFΕJΑ είναι η ηγέτιδα δύναμη στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Λιθουανίας κατέχοντας μερίδιο αγοράς 95% μέσω ενός δικτύου 1.800 μη αποκλειστικών σημείων πώλησης. Η εταιρεία διαχειρίζεται τυχερά παιχνίδια, τηλεοπτικό μπίνγκο, τηλεοπτικό Κίνο, Λόττο και στιγμιαία λαχεία, καθώς επίσης και διαδικτυακό μπίνγκο. Η Λιθουανία βρίσκεται στη Βόρεια Ευρώπη, με πληθυσμό περίπου 3,3 εκατομμύρια κατοίκους, με κατά κεφαλήν εισόδημα 16.542 δολάρια και θεωρείται μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το 2009 η συνολική αγορά τυχερών παιχνιδιών της Λιθουανίας ξεπέρασε τα 400 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk