Κατευθυντήριες γραμμές

Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο πριν από το ταξίδι του Πρωθυπουργού σε Βέλγιο, ΗΠΑ

Κατευθυντήριες γραμμές για την πορεία της οικονομίας το επόμενο διάστημα έδωσε ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης, πριν αναχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτης για τις Βρυξέλλες προκειμένου να παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Επίσης, συζητήθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο  πριν από το ταξίδι του Πρωθυπουργού σε Βέλγιο, ΗΠΑ | tovima.gr

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, αύριο.

Κατά τη σύσκεψη της ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού για την πολιτική της κυβέρνησης, χθες, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ο οικονομικός σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και ο σχεδιασμός για το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, αναφορικά με την παρουσία του στις Βρυξέλλες και την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για την 65η Συνέλευση του ΟΗΕ.

Επιπλέον, συζητήθηκε και το πρόγραμμα άλλων υπουργών.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και διήρκεσε περίπου δύο ώρες, συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και η γενική γραμματέας για την υποστήριξη του έργου του πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Μαζί με τον πρωθυπουργό αναχωρεί το απόγευμα για τις Βρυξέλλες και ο κ. Πεταλωτής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk