Πελοπόννησος Δύο νέες υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Θανάσης Πετράκος θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», ο οποιος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά τους οι Οικολόγοι Πράσινοι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του Λάμπρου Μπούκλη.

<b>Πελοπόννησος</b> Δύο νέες υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές  εκλογές | tovima.gr

Ο Θανάσης Πετράκος είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» και στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνδυασμός προήλθε από τη συνεργασία πέντε νομαρχιακών αυτοδιοικητικών παρατάξεων, που στηρίζονται από τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς, στους πέντε νομούς της περιφέρειας.

Ο κ. Πετράκος στις πρώτες του δηλώσεις, σημειώνει ότι «ο συνδυασμός μας, που πολιτικά στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει να έρθει σε συνεργασία με ευρύτερες δυνάμεις, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα μέτωπο ανατροπής και δημιουργίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Από την πλευρά τους οι Οικολόγοι Πράσινοι ανακοίνωσαν ότι ο Λάμπρος Μπούκλης, φυσικός – Περιβαλλοντολόγος από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας θα είναι υποψήφιος για την ίδια περιφέρεια.

Ο συνδυασμός του κ. Μπούκλη, σύμφωνα με δηλώσεις του, στηρίζεται από τους Οικολόγους Πράσινους και άλλες δυνάμεις, ενώ αυτήν την περίοδο στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο και βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής αντιπεριφερειαρχών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk