ΛΑΟΣΗ… Δεξιά του Κυρίου

Την ευλογία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμου πήρε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης , ο οποίος επενδύει στην παρασκηνιακή στήριξη των εκκλησιαστικών παραγόντων στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Είμαστε φίλοι με τον Ανθιμο. Σε όποια πόλη πάω βλέπω τον τοπικό μητροπολίτη. Στην περίοδο που ζούμε, η Θεσσαλονίκη έχει τον ποιμενάρχη που πρέπει» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης. Εξάλλου ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ για την Κεντρική Μακεδονία, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Κυρ. Βελόπουλος, το όνομα του οποίου ανακοίνωσε χθες ο κ.

Την ευλογία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμου πήρε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης , ο οποίος επενδύει στην παρασκηνιακή στήριξη των εκκλησιαστικών παραγόντων στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Είμαστε φίλοι με τον Ανθιμο. Σε όποια πόλη πάω βλέπω τον τοπικό μητροπολίτη. Στην περίοδο που ζούμε, η Θεσσαλονίκη έχει τον ποιμενάρχη που πρέπει» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Εξάλλου ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ για την Κεντρική Μακεδονία, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Κυρ. Βελόπουλος, το όνομα του οποίου ανακοίνωσε χθες ο κ. Καρατζαφέρης, αναμένεται να συγκρουστεί με τον κ. Ψωμιάδη, με τον οποίο αλιεύουν πολιτικά από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων.

Ο κ. Καρατζαφέρης προτού ανακοινώσει την υποψηφιότητα του κ. Βελόπουλου επισκέφθηκε μαζί του τα περίπτερα της ΔΕΘ, όπου είχαν και φιλική συνομιλία με τον κ. Ψωμιάδη, αν και έριξε το καρφί του. «Ο Παναγιώτης είναι φίλος μου, αλλά φιλτάτη η αξιοπρέπειά μας. Και την αξιοπρέπειά μας κάποιοι προσπάθησαν να τη διαρρήξουν. Θα την κρατήσουμε όμως, όπως κρατάμε και τις φιλίες μας» είπε, υπονοώντας το πρόσφατο τελεσίγραφο του κ. Σαμαρά προς τον κ. Ψωμιάδη, να μη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τον αδελφό του Διονύση ως αντιπεριφερειάρχη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ότι για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζει τον επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα της ΝΔ κ. Μ. Στεργίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική