Συνεδριάζει το συντονιστικό όργανο της κυβέρνησης υπό τον Πρωθυπουργό

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης το συντονιστικό όργανο της κυβέρνησης. Στη συνεδρίαση συμμετέχουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι το συντονιστικό όργανο της κυβέρνησης. Στη συνεδρίαση συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Στην ατζέντα της συνεδρίασης εντάσσονται θέματα, όπως η αποτίμηση της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και ο απόηχός της, αλλά και θέματα, όπως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συντονιστικό όργανο θα συνεδριάζει καθημερινά με το νέο θεσμικό του ρόλο και θα ασχολείται με θέματα που θα προκύπτουν καθημερινά και χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό από την πλευρά της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική