Αλέξης Τσίπρας «Να βγούμε από τον κορσέ του Μνημονίου»

Εναντίον των πολιτικών που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο καταφέρθηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στη Νάουσα και τη Βέροια την Τρίτη. «Ξέρουμε ότι το ΔΝΤ αφήνει πίσω του στάχτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ.Τσίπας, λέγοντας πως δεν πρέπει να αφήσουμε να συμβεί αυτό και στη χώρα».

Εναντίον των πολιτικών που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο καταφέρθηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στη Νάουσα και τη Βέροια την Τρίτη.

«Ξέρουμε ότι το ΔΝΤ αφήνει πίσω του στάχτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας πως «δεν πρέπει να αφήσουμε να συμβεί αυτό και στη χώρα, πρέπει να αντισταθούμε με όση δύναμη έχουμε για να βγει η χώρα μας από αυτή την περιπέτεια, να βγει από τον στενό κορσέ του Μνημονίου».

Συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Τσίπρας επισκέφθηκε την κλωστοϋφαντουργία Βαρβαρέσου στη Νάουσα και το νοσοκομείο της πόλης και ενημερώθηκε για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή και τις ελλείψεις σε υποδομές κοινωνικής πολιτικής.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η περιοχή της Νάουσας βρίσκεται στο έλεος της αποβιομηχάνισης, της ανεργίας και της ανυπαρξίας κοινωνικών υποδομών.

«Η Νάουσα είναι μια πόλη φάντασμα, με 50% ανεργία» ανέφερε, συμπληρώνοντας πως «σαν μην φτάνει αυτό δεν υπάρχουν υποδομές στήριξης και μαθαίνουμε και ανησυχούμε για αυτό, ότι και το νοσοκομείο της Νάουσας κινδυνεύει με υποβάθμιση σε Κέντρο Υγείας».

Πρέπει «να στηρίξουμε την παραγωγική διαδικασία, να στηρίξουμε την ανάπτυξη, να υποστηρίξουμε τις κοινωνικές εκείνες ομάδες που είναι ευάλωτες και βρίσκονται σήμερα στο περιθώριο» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Βέροια ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην κεντρική αγορά, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές, ενώ συναντήθηκε με εκπροσώπους των φορέων της πόλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk