Συμφωνία για την ενίσχυση του τουρισμού

Ενα εκατομμύριο επισκέπτες (από 300.000 εφέτος) θα μεταφέρει το 2011 στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair. Η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις σε εννέα ελληνικά αεροδρόμια από 31 και πλέον ευρωπαϊκά και από δέκα διαφορετικές χώρες την ερχόμενη χρονιά, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου 2010 και για όλον τον χρόνο ξεκινά απευθείας πτήσεις από Ρώμη σε Ρόδο. Τη συμφωνία αυτή πέτυχε ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο οποίος συνεχίζει τον κύκλο επαφών με αεροπορικές εταιρείες εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Συμφωνία για  την ενίσχυση  του τουρισμού | tovima.gr

Ενα εκατομμύριο επισκέπτες (από 300.000 εφέτος) θα μεταφέρει το 2011 στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair. Η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις σε εννέα ελληνικά αεροδρόμια από 31 και πλέον ευρωπαϊκά και από δέκα διαφορετικές χώρες την ερχόμενη χρονιά, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου 2010 και για όλον τον χρόνο ξεκινά απευθείας πτήσεις από Ρώμη σε Ρόδο.

Τη συμφωνία αυτή πέτυχε ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο οποίος συνεχίζει τον κύκλο επαφών με αεροπορικές εταιρείες εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Στους 700.000 επιβάτες υπολογίζεται ότι θα φθάσει εφέτος και η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους easyJet, η οποία σχεδιάζει να αυξήσει κατά 11% την κίνησή της στη χώρα το 2011.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk