Ο Σεπτέμβρης του χρυσού

Εν προκειμένω η ενδιαφερομένη είναι η σύζυγος. Πρόκειται για την εικονιζόμενηΝταρλίν Κόριο από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, η οποία κρυφοκοιτάζει με θαυμασμό από το φινιστρίνι μια ράβδο χρυσού που ζυγίζει περισσότερα από 662 ουγκιές! Η κυρία Κόριο είναι συλλέκτρια χρυσών νομισμάτων. Ο σύζυγός τηςΤιμ Κόριο, που επίσης εικονίζεται στη φωτογραφία, διατηρεί την ψυχραιμία του για να παρατηρεί τον περιβάλλοντα χώρο. Ετσι, αντιλαμβάνεται τον φωτογραφικό φακό και μειδιά.

Εν προκειμένω η ενδιαφερομένη είναι η σύζυγος. Πρόκειται για την εικονιζόμενηΝταρλίν Κόριο από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, η οποία κρυφοκοιτάζει με θαυμασμό από το φινιστρίνι μια ράβδο χρυσού που ζυγίζει περισσότερα από 662 ουγκιές! Η κυρία Κόριο είναι συλλέκτρια χρυσών νομισμάτων. Ο σύζυγός τηςΤιμ Κόριο, που επίσης εικονίζεται στη φωτογραφία, διατηρεί την ψυχραιμία του για να παρατηρεί τον περιβάλλοντα χώρο. Ετσι, αντιλαμβάνεται τον φωτογραφικό φακό και μειδιά. Το στιγμιότυπο είναι από την Παγκόσμια Εκθεση Χρήματος που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στη Βοστώνη.

Το πρακτορείο Αssociated Ρress τη δημοσιεύει για να υπενθυμίσει ότι οι τιμές του χρυσού παραδοσιακώς ενισχύονται από τη Labor Day (την περασμένη Δευτέρα) ως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή από τις αρχές Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Φεβρουαρίου. Κατά τους 21 Σεπτέμβριους της τελευταίας τριακονταετίας οι τιμές του πολύτιμου μετάλλου ενισχύθηκαν!

(ΑΡ ΡΗΟΤΟ/SΤΕVΕΝ SΕΝΝΕ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk