Ανάπτυξη, απασχόληση, κοινωνική συνοχή

Στο Όσλο ο πρωθυπουργός, σε συνέδριο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας και ΔΝΤ

Στη Νορβηγία βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου προκειμένου να λάβει μέρος τη Δευτέρα στη «Συνδιάσκεψη του Όσλο 2010», την οποία συνδιοργανώνουν η Παγκόσμια Οργάνωση Εργασίας και το ΔΝΤ και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή.

Στη Νορβηγία βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου προκειμένου να λάβει μέρος σήμερα στη «Συνδιάσκεψη του Όσλο 2010», την οποία συνδιοργανώνουν η Παγκόσμια Οργάνωση Εργασίας και το ΔΝΤ και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή.

Ο πρωθυπουργός παρακάθισε το βράδυ της Κυριακής σε δείπνο που παρέθεσε ο Νορβηγός ομόλογός του, Γιάνς Στόλτενμπεργκ, στο οποίο παρόντες ήταν επίσης ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Κάν, ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας, Χουάν Σομάνια και η πρόεδρος της Λιβερίας Ελεν Τζόνσον Σίρλιφ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια συζήτηση των πολιτικών ηγετών στις 09: 00, ενώ τις 11:15 θα συναντηθεί με τον Νορβηγό ομόλογό του.

Στις 12:45 ο Γ. Παπανδρέου θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γιάνς Στόλτενμπεργκ, τον Ισπανό ομόλογό του Χ. Θαπατέρο, την πρόεδρο της Λιβερίας Έλεν Τζόνσον Σίρλιφ, τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομικίν Στρος Καν και τον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Χουάν Σομάβια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική