ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ «Αφήστε τον ήσυχο»…

Ο Ολυμπιακός,παρ΄ ότι με την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Φετφατζίδη έφερε τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στο επίκεντρο της ερυθρόλευκης επικαιρότητας,προσπαθεί να τον θωρακίσει και δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλά στις εφημερίδες για τον νεαρό.Στην ίδια λογική κινείται και ο περσινός προπονητής της ομάδας κ.Μπόζινταρ Μπάντοβιτς(φωτογραφία) που έχει αποχωρήσει από τους Ερυθρολεύκους και συστήνει να τον…αφήσουμε στην ησυχία του.«Εχει ταλέντο, δουλεύει καλά και πιστεύω ότι πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο, για να μην τον τρελάνουμε με ένα παιχνίδι» τονίζει κ.

Ο Ολυμπιακός,παρ΄ ότι με την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Φετφατζίδη έφερε τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στο επίκεντρο της ερυθρόλευκης επικαιρότητας,προσπαθεί να τον θωρακίσει και δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλά στις εφημερίδες για τον νεαρό.Στην ίδια λογική κινείται και ο περσινός προπονητής της ομάδας κ.Μπόζινταρ Μπάντοβιτς(φωτογραφία) που έχει αποχωρήσει από τους Ερυθρολεύκους και συστήνει να τον…αφήσουμε στην ησυχία του.«Εχει ταλέντο, δουλεύει καλά και πιστεύω ότι πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο, για να μην τον τρελάνουμε με ένα παιχνίδι» τονίζει κ.Μπάντοβιτς και προσθέτει:

«Είναι καλό παιδί, καλός χαρακτήρας και όταν δεν έπαιζε στη β΄ ομάδα, έδειξε ότι μπορεί να το χειριστεί. Ολοι πρέπει να τον βοηθήσουν για να διατηρήσει την ισορροπία του. Και η ομάδα και η οικογένειά του. Είναι σημαντικό να προστατευτεί, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και αντίληψη του παιχνιδιού. Χρειάζεται… ησυχία και δουλειά για να δείξει αυτά που μπορεί. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν όλοι και να μιλάνε. Εγώ ξέρω ανθρώπους που τον βοήθησαν πραγματικά μέχρι εδώ και αποφεύγουν να μιλήσουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός