Αδεια τα δίχτυα της ΑΕΚ για συμπαίκτες στην ΠΑΕ

Παραμονές του αυριανού (20.30) κρίσιμου- και ας είναι μόλις η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος- αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης, στην ΑΕΚ προέκυψε θέμα οικονομικής (αν)επάρκειας. Σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός γιγαντώνονται, στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναζητούν πάλι μετοχικούς συμπαίκτες ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις τρέχουσες απαιτήσεις και να μη βρεθεί ακόμη πιο πίσω σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές της. Ωστόσο η προσπάθεια επαναπροσέγγισης του κ.

Παραμονές του αυριανού (20.30) κρίσιμου- και ας είναι μόλις η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος- αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης, στην ΑΕΚ προέκυψε θέμα οικονομικής (αν)επάρκειας. Σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός γιγαντώνονται, στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναζητούν πάλι μετοχικούς συμπαίκτες ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις τρέχουσες απαιτήσεις και να μη βρεθεί ακόμη πιο πίσω σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές της.

Ωστόσο η προσπάθεια επαναπροσέγγισης του κ. Πόλυ Χατζηιωάννου ο οποίος ήταν μέλος του σχήματος που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας το καλοκαίρι του 2004 και φέρεται ότι αποχώρησε ενοχλημένος από τους χειρισμούς του κ. Ντέμη Νικολαΐδη – φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό. Ο κύπριος εφοπλιστής δέχθηκε πιέσεις από τους δύο εναπομείναντες μετόχους της Ενωσης, κκ. Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά, να επιστρέψει στο διοικητικό σχήμα και να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα (κάποιοι προχώρησαν το θέμα ακόμη περισσότερο κάνοντας αναφορά και σε άνευ απαιτήσεων παράδοση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον κ. Χατζηιωάννου!), ωστόσο, όπως τόνιζαν χθες αξιωματούχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, απέκλεισε το ενδεχόμενο της εκ νέου εμπλοκής του.

Σενάριο που επίσης δεν πρέπει να ευσταθεί είναι και αυτό που θέλει τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στα διοικητικά της ομάδας, βοηθώντας την τρέχουσα περίοδο με ταμειακές διευκολύνσεις και ενίσχυση της ΑΕΚ απέναντι στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλλον πρόκειται για ευσεβή πόθο ανθρώπων που έχουν στο μυαλό τους τον «τίγρη» ως τον (διαχρονικό) σωτήρα που κάποια ημέρα θα εμφανιστεί για να ορθώσει το… τρίτο βουνό απέναντι στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βέβαια ο κ. Μελισσανίδης θα ενδιαφερόταν να μπει ξανά στο παιχνίδι αν οι κκ. Νοτιάς και Παππάς παρουσιάζονταν εξίσου διατεθειμένοι να επενδύσουν όσα και εκείνος- από 25 εκατ. ευρώ είχε προτείνει ο «τίγρης» στην τελευταία συνάντησή τους- κάτι που όμως οι δύο νυν βασικοί μέτοχοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk