Π. Μελάς «Μου είχαν πει «ναι» για τον Δήμο Πειραιά»

Τις παλινωδίες της ΝΔ στην αναζήτηση υποψηφίου δημάρχου στον Πειραιά ανέδειξε με τον τρόπο του χθες ο πρώην βουλευτής κ. Π. Μελάς (φωτογραφία). Ο πρώην βουλευτής, που ως την Τετάρτη το βράδυ εμφανιζόταν σίγουρος για το χρίσμα, ενώ είχαν γίνει και οι ανάλογες διαρροές από τη Ρηγίλλης, άφησε αιχμές για την τακτική της ΝΔ που τελικά επέλεξε τον γραμματέα Αυτοδιοίκησης κ. Β. Μιχαλολιάκο . «Ηθελα να κατέβω. Η αλλαγή αυτή έχει εντυπωσιάσει πολλούς… Με ξαναβρήκαν πριν από μια εβδομάδα, μου είπαν ναι, έγινε ό,τι έγινε,παίχτηκε όσο παίχτηκε και μετά έγιναν άλλα» είπε (Ρ/Σ ΝΕΤ).

Τις παλινωδίες της ΝΔ στην αναζήτηση υποψηφίου δημάρχου στον Πειραιά ανέδειξε με τον τρόπο του χθες ο πρώην βουλευτής κ. Π. Μελάς (φωτογραφία). Ο πρώην βουλευτής, που ως την Τετάρτη το βράδυ εμφανιζόταν σίγουρος για το χρίσμα, ενώ είχαν γίνει και οι ανάλογες διαρροές από τη Ρηγίλλης, άφησε αιχμές για την τακτική της ΝΔ που τελικά επέλεξε τον γραμματέα Αυτοδιοίκησης κ. Β. Μιχαλολιάκο . «Ηθελα να κατέβω. Η αλλαγή αυτή έχει εντυπωσιάσει πολλούς… Με ξαναβρήκαν πριν από μια εβδομάδα, μου είπαν ναι, έγινε ό,τι έγινε,παίχτηκε όσο παίχτηκε και μετά έγιναν άλλα» είπε (Ρ/Σ ΝΕΤ). Την ίδια στιγμή αίσθηση προκάλεσε η πρόταση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κ. Κ.Μαρκόπουλου που ζήτησε, στη λογική του «αντιμνημονίου», να υπάρξει συνεργασία της ΝΔ και του κ. Β.Κικίλια με τους κκ. Ι.Δημαρά και Αλ.Μητρόπουλο, με επικεφαλής τον πρώτο, για την Περιφέρεια Αττικής.

* Η Ρηγίλλης ανακοίνωσε τη στήριξη του δημάρχου κ. Κυρ. Βιρβιδάκη, ανιψιού του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη για τον Δήμο Χανίων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk