ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ανοίξτε τις κάνουλες του δανεισμού

Σήμα στις τράπεζες να «ανοίξουν τις κάνουλες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων» παίρνοντας το ρίσκο του νέου δανεισμού ώστε να «πάρει μπροστά» και πάλι η οικονομία, έστειλε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην ημερίδα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διοργάνωσε ο τομέας επαγγελματοβιοτεχνώνεμπόρων του ΠαΣοΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι παρατηρείται δυστοκία, με τις τράπεζες να μη δίνουν εύκολα δάνεια στις επιχειρήσεις. Από την πλευρά της η κυβέρνηση θα στηρίξει τις επενδύσεις αλλά και τους μικρομεσαίους με συγκεκριμένες αποφάσεις: 1.

Ανοίξτε τις κάνουλες του δανεισμού | tovima.gr

Σήμα στις τράπεζες να «ανοίξουν τις κάνουλες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων» παίρνοντας το ρίσκο του νέου δανεισμού ώστε να «πάρει μπροστά» και πάλι η οικονομία, έστειλε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην ημερίδα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διοργάνωσε ο τομέας επαγγελματοβιοτεχνώνεμπόρων του ΠαΣοΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι παρατηρείται δυστοκία, με τις τράπεζες να μη δίνουν εύκολα δάνεια στις επιχειρήσεις. Από την πλευρά της η κυβέρνηση θα στηρίξει τις επενδύσεις αλλά και τους μικρομεσαίους με συγκεκριμένες αποφάσεις:

1. Το πακέτο εγγυήσεων των 25 δισ. ευρώ που θα κατευθυνθεί στην πραγματική οικονομία. 2. Την ενεργοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και 3. Την αλλαγή του πλαισίου χρηματοδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του ΤΕΜΠΜΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk