Επί ποδός η Αστυνομία

Γροθιές κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση από διαδηλωτές δέχθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος. Το περιστατικό συνέβη έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», όπου κατέληξε η πορεία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων-φορτηγών.

Γροθιές κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ στη Θεσσαλονίκη | tovima.gr

Επίθεση με γροθιές δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος. Το περιστατικό συνέβη έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», όπου κατέληξε η πορεία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων-φορτηγών. Αγνωστοι αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών και επιτέθηκαν στον κ. Μίχαλο, ο οποίος έμπαινε στο ξενοδοχείο προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, όπου θα γινόταν και η ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στο σημείο επικράτησε ένταση και η αστυνομία, προκειμένου να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης. Πάντως, ο κ. Μίχαλος κατάφερε να εισέλθει στο ξενοδοχείο, χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα με την υγεία του.
Μαζί του την ώρα του συμβάντος ήταν ο Γιώργος Κασιμάτης, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive