Σιβυλλικός ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ενωτικός ο πρόεδρος

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση της συμφωνίας των κκ. Ι. Βαρδινογιάννη, Α. Βγενόπουλου και Ν. Πατέρα , οι οποίοι έδωσαν τα χέρια « προς όφελος του Παναθηναϊκού », όπως τόνισαν, και ο τέταρτος των βασικών μετόχων κ. Π. Γιαννακόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝovaΣπορ προέβη σε μια σιβυλλική δήλωση που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέα αντιπαράθεση. « Ο χρόνος θα δείξει αν έγιναν σωστές ενέργειες ή όχι. Εξαρτάται από τους ανθρώπους που μετέχουν. Αν είναι καλοπροαίρετοι κι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού ή για την προβολή τους.

Σιβυλλικός  ο Παύλος  Γιαννακόπουλος,  ενωτικός  ο πρόεδρος | tovima.gr

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση της συμφωνίας των κκ. Ι. Βαρδινογιάννη, Α. Βγενόπουλου και Ν. Πατέρα , οι οποίοι έδωσαν τα χέρια « προς όφελος του Παναθηναϊκού », όπως τόνισαν, και ο τέταρτος των βασικών μετόχων κ. Π. Γιαννακόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝovaΣπορ προέβη σε μια σιβυλλική δήλωση που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέα αντιπαράθεση. « Ο χρόνος θα δείξει αν έγιναν σωστές ενέργειες ή όχι. Εξαρτάται από τους ανθρώπους που μετέχουν. Αν είναι καλοπροαίρετοι κι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού ή για την προβολή τους.Αυτοί που ανέλαβαν τέτοιες ενέργειες έχουν και την ευθύνη τους » είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του θεωρώντας «απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο κ. Κωνσταντόπουλος.Είναι ένας άνθρωπος με ήθος,που δεν μπαίνει σε κανάλια έξω από τον αθλητισμό ».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Πατέρας δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου λέγοντας: « Είναι σημαντικό ότι ο κ. Βαρδινογιάννης, ο κ. Βγενόπουλος και εγώ καταφέραμε να λύσουμε κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί.Εύχομαι το ίδιο να γίνει και με τον κ.Γιαννακόπουλο και να σταματήσει η εσωστρέφεια που υπάρχει », ενώ συμπλήρωσε: « Η υπόσχεση που έχει δοθεί από τον κ.Βαρδινογιάννη και τον κ.Βγενόπουλο είναι να υπάρχει απόλυτη στήριξη μεταξύ μας.Αν τώρα επιλέξει ο κ.Γιαννακόπουλος να μας στηρίξει, θα είναι πολύ καλό. Αν για κάποιο λόγο επιλέξει κάτι διαφορετικό,είναι δικό του θέμα ».

Σημειωτέον ότι χθες η εφημερίδα «Πράσινη», η οποία πρόσκειται στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, σχολιάζοντας τις εξελίξεις από την προχθεσινή συμφωνία έκανε λόγο για « νέα συμμαχία ΒαρδινογιάννηΒγενόπουλου με τον Νίκο Πατέρα στη βιτρίνα » και παντοδυναμία του Τζίγγερ με « πλήρη έλεγχο των εξελίξεων αν και όποτε το θελήσει παρά το ΄΄θολό μνημόνιο΄΄ », ενώ ανέφερε ότι οι κκ. Βγενόπουλος και Πατέρας « αρνήθηκαν να πληρώσουν τον φόρο δωρεάς 6 εκατ.ευρώ ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk