Σύντομα επιχειρηματικά

* Coca-Cola Τρία Εψιλον: Μία νέα, ενεργειακά αποδοτική μονάδα εμφιάλωσης, με πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη και κέντρο επισκεπτών προσανατολισμένο στην κοινότητα, εγκαινίασε χθες και επίσημα η εταιρεία στο βιομηχανικό πάρκο Κnockmore Ηill της επαρχίας Αntrim, στη Βόρεια Ιρλανδία. Η μονάδα αξίας 130 εκατ. ευρώ απασχολεί 600 άτομα και έχει δυνατότητα παραγωγής μεγάλης ποικιλίας μη αλκοολούχων ποτών τα οποία στη συνέχεια διακινούνται σε κάθε άκρο της ιρλανδικής νήσου. Την …

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Coca-Cola Τρία Εψιλον: Μία νέα, ενεργειακά αποδοτική μονάδα εμφιάλωσης, με πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη και κέντρο επισκεπτών προσανατολισμένο στην κοινότητα, εγκαινίασε χθες και επίσημα η εταιρεία στο βιομηχανικό πάρκο Κnockmore Ηill της επαρχίας Αntrim, στη Βόρεια Ιρλανδία. Η μονάδα αξίας 130 εκατ. ευρώ απασχολεί 600 άτομα και έχει δυνατότητα παραγωγής μεγάλης ποικιλίας μη αλκοολούχων ποτών τα οποία στη συνέχεια διακινούνται σε κάθε άκρο της ιρλανδικής νήσου. Την τελετή των εγκαινίων τέλεσαν ο πρωθυπουργός Πίτερ Ρόμπινσον και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Μάρτιν Μακ Γκίνες. * ΑΓΕΤ Ηρακλής: Ο κ. Περ. Νικολάου , μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΑΓΕΤ Ηρακλής, εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lafarge Βeton, θυγατρικής εταιρείας της ΑΓΕΤ Ηρακλής, και αναλαμβάνει από 1.9.2010 καθήκοντα αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Lafarge Βeton. * Αlpha Τrust Ανδρομέδα: Από τις 17 Σεπτεμβρίου ξεκινά η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου 0,05 ευρώ ανά μετοχή. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση στις 17.8.2010 αποφάσισε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.375.000,00 ευρώ με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους 0,05 ευρώ ανά μετοχή, με ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, και έτσι το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 49.775.000,00 ευρώ, διαιρούμενο σε 27.500.000 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 1,81 ευρώ η καθεμία. Από τις 10.9.2010 οι μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με τη νέα ονομαστική αξία – 1,81 ευρώ ανά μετοχή- και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους, ποσού 0,05 ευρώ ανά μετοχή.

* Αltec: Aπό την Πέμπτη 9.9.2010 η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών άλλαξε σε Αltec Συμμετοχών ΑΒΕΕ Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση στις 30.06.2010. Το υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ΄ αριθμ. Κ6892/11.8.2010 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρείας. Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίασή του στις 6.9.2010 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

* Οικονομικό Φόρουμ: Το 3ο Ελληνο-Αραβικό Οικονομικό Φόρουμ διοργανώνεται στις 23-25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Η διεθνής αυτή εκδήλωση υλοποιείται εφέτος από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως από κοινού με τον ΣΕΒ στην Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Αpollon Ρalace, Καβούρι). Στόχος είναι να αναθερμάνει τις ελληνοαραβικές επιχειρηματικές σχέσεις και να προσφέρει έδαφος σε ελληνικές εταιρείες να δικτυωθούν με δυναμικές εταιρείες από 22 αραβικές χώρες.

* Αristo Developers: Επένδυση ύψους 1 δισ. ευρώ στην Κύπρο υλοποιεί η εταιρεία, 100% θυγατρική της Dolphin Capital Ιnvestors. Πρόκειται για το Venus Rock Golf Resort, τουριστικό θέρετρο υπό ανάπτυξη σήμερα στην Ευρώπη, συνολικής έκτασης 10.000 στρεμμάτων, στην περιοχή της Πάφου δίπλα στον βράχο της Αφροδίτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk