Ενδιαφέρον από ξένους για τις αποκρατικοποιήσεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται ότι έδειξαν οι ξένοι επενδυτές για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που σχεδιάζει η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης των στοιχείων της ελληνικής οικονομίας στο Λονδίνο. Ο ειδικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων κ. Γ.Χριστοδουλάκης (φωτογραφία) ενημέρωσε τους επενδυτές ότι θα δημιουργηθεί μια εταιρεία συμμετοχών που θα διαχειρίζεται την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ. Πάντως ο κ. Χριστοδουλάκης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να …

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται ότι έδειξαν οι ξένοι επενδυτές για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που σχεδιάζει η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης των στοιχείων της ελληνικής οικονομίας στο Λονδίνο.

Ο ειδικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων κ. Γ.Χριστοδουλάκης (φωτογραφία) ενημέρωσε τους επενδυτές ότι θα δημιουργηθεί μια εταιρεία συμμετοχών που θα διαχειρίζεται την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ. Πάντως ο κ. Χριστοδουλάκης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να πωλήσει ποσοστά από τον ΟΠΑΠ, τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ, αλλά και τις συμμετοχές του Δημοσίου στα καζίνα. Στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων περιλαμβάνεται και η ΔΕΠΑ, για την οποία αναμένεται σύντομα η πρόσληψη των συμβούλων, ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται πάντα και οι εξελίξεις στο τραπεζικό τοπίο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία