Κ. Παπούλιας Πρωτοβουλία για πάταξη της οπαδικής βίας

O κ. Κάρολος Παπούλιας αναλαμβάνει πρωτοβουλία με στόχο την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ερχόμενη Τρίτη έχει καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο παράγοντες αθλητικών φορέων, ομάδων αλλά και προσωπικότητες από όλο το φάσμα του αθλητισμού, προκειμένου να τους επιστήσει την προσοχή και να ζητήσει την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και τη βελτίωση της συμπεριφοράς των οπαδών. Χθες ο κ. Χρήστος Αηδόνης …

<b>Κ. Παπούλιας </b>Πρωτοβουλία για πάταξη της οπαδικής βίας | tovima.gr

O κ. Κάρολος Παπούλιας αναλαμβάνει πρωτοβουλία με στόχο την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ερχόμενη Τρίτη έχει καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο παράγοντες αθλητικών φορέων, ομάδων αλλά και προσωπικότητες από όλο το φάσμα του αθλητισμού, προκειμένου να τους επιστήσει την προσοχή και να ζητήσει την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και τη βελτίωση της συμπεριφοράς των οπαδών.

Χθες ο κ. Χρήστος Αηδόνης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την ιδιότητα του υφυπουργού Αθλητισμού επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας. Ο κ. Αηδόνης ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου και έθεσε στη διοίκηση του σταδίου ως προτεραιότητες την οργάνωση της ελεύθερης πρόσβασης και άθλησης στους πολίτες, την ανάπτυξη πολλαπλών δράσεων και την είσπραξη των οφειλόμενων ποσών από τους συλλόγους που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk