Το πρώτο ηλεκτρονικό sex shopγια μουσουλμάνους

Το πρώτο στον κόσμο ηλεκτρονικό sex shop ειδικά για μουσουλμάνους, που διαθέτει προϊόντα τα οποία δεν αντιβαίνουν στον ισλαμικό νόμο, εγκαινιάστηκε στην Ολλανδία. Το «Ελ Ασίρα» (σημαίνει «εταιρεία» στα αραβικά) απευθύνεται σε παντρεμένα ζευγάρια και έχει την «ευχή» ανώτατων ιερωμένων οι οποίοι εκτίμησαν τη διακριτικότητα και τη θρησκευτική πίστη του επιχειρηματία, του μόλις 29χρονου Αμπντελαζίζ Αουράχ. Πουλάει, μεταξύ άλλων, κρέμες, προφυλακτικά, βοηθήματα, εσώρουχα κτλ.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Το πρώτο στον κόσμο ηλεκτρονικό sex shop ειδικά για μουσουλμάνους, που διαθέτει προϊόντα τα οποία δεν αντιβαίνουν στον ισλαμικό νόμο, εγκαινιάστηκε στην Ολλανδία. Το «Ελ Ασίρα» (σημαίνει «εταιρεία» στα αραβικά) απευθύνεται σε παντρεμένα ζευγάρια και έχει την «ευχή» ανώτατων ιερωμένων οι οποίοι εκτίμησαν τη διακριτικότητα και τη θρησκευτική πίστη του επιχειρηματία, του μόλις 29χρονου Αμπντελαζίζ Αουράχ. Πουλάει, μεταξύ άλλων, κρέμες, προφυλακτικά, βοηθήματα, εσώρουχα κτλ. σε διακριτική συσκευασία.

«Στόχος μας δεν είναι μόνο να βοηθήσουμε τα παντρεμένα μουσουλμανικά ζευγάρια να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους υγείααλλά και να αλλάξουμε άρδην την εικόνα της μουσουλμάνας γυναίκας ως ενός πλάσματος υποταγμένου στις διδαχές του Ισλάμ» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αουράχ, ο οποίος δηλώνει εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου.

Ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να συμβουλευτεί έναν ιμάμη προτού ξεκινήσει την επιχείρησή του. Κατέφυγε στον 35χρονο Μπουλαρία Χουαρί, ο οποίος τον κατεύθυνε σχετικά με το τι είδους προϊόντα θα μπορούσαν να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα χωρίς να ξεσηκωθεί όλη η μουσουλμανική κοινότητα του Αμστερνταμ εναντίον του.

«Το Κοράνι επιτρέπει τόσο τη χρήση προφυλακτικώνόσο και τη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών στα ζευγάρια. Το Viagra όμως δεν είναι κάτι που συνιστά η θρησκεία μαςκαθ΄ ότι υπάρχουν τόσα φυτικά σκευάσματα και ουσίες που βελτιώνουν τη σεξουαλική διέγερση του άντρα όπως το μέλι» τονίζει ο κ. Χουαρί.

«Είμαστε ελεύθεροι να πουλάμε οτιδήποτε θεωρείται “χαλάλ” από το Κοράνι» επισημαίνει ο κ. Αουράχ. «Χαλάλ» σημαίνει νόμιμο και κατ΄ επέκταση αποδίδει ό,τι επιτρέπεται να πράξει ή να φάει ένας πιστός μουσουλμάνος κατά τον ισλαμικό νόμο.

«Τα μόνα που απαγορεύονται ρητά είναι οι φωτογραφίες ανδρών και γυναικών, οιδονητές,τα πορνογραφικά βίντεο και τα περιοδικά» λέει ο συνιδιοκτήτης του ιντερνετικού sex shop, ο Ολλανδός Στέφαν Ντελσίνκ. Οπως, ασφαλώς, και όλα εκείνα τα προϊόντα που περιέχουν συστατικά που απαγορεύει το Ισλάμ, όπως αλκοόλ ή χοιρινό λίπος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος