ΠΑΛΗ

«Αντίο» από τρεις Ελληνες στο Παγκόσμιο ελληνορωμαϊκής

Ταξίδι αναψυχής αποδείχτηκε για τρεις έλληνες παλαιστές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα στη Μόσχα. Στην κατηγορία των 55 κ. ο Βασίλης Τερσενίδης ηττήθηκε κατά κράτος στον πρώτο και τελευταίο αγώνα που έδωσε, με 0-5 και 0-6 σημεία σε δύο γύρους, από τον Πολωνό Νταβίντ Ερσετικ . Ανάλογη ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Παροτσίδη ο οποίος στην κατηγορία των 66 κ. ηττήθηκε με 0-6 και 1-9 επίσης σε δύο γύρους από τον Νταρκχάν Μπαγιαχμέτοφ από το Καζακστάν.

«Αντίο» από  τρεις Ελληνες  στο Παγκόσμιο  ελληνορωμαϊκής | tovima.gr

Ταξίδι αναψυχής αποδείχτηκε για τρεις έλληνες παλαιστές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα στη Μόσχα.

Στην κατηγορία των 55 κ. ο Βασίλης Τερσενίδης ηττήθηκε κατά κράτος στον πρώτο και τελευταίο αγώνα που έδωσε, με 0-5 και 0-6 σημεία σε δύο γύρους, από τον Πολωνό Νταβίντ Ερσετικ .

Ανάλογη ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Παροτσίδη ο οποίος στην κατηγορία των 66 κ. ηττήθηκε με 0-6 και 1-9 επίσης σε δύο γύρους από τον Νταρκχάν Μπαγιαχμέτοφ από το Καζακστάν.

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες του ο Θόδωρος Τονουσίδης στην κατηγορία των 84 κ. επί του Γάλλου Μελονί Νουμονβί με 1-0, 0-1 και 1-0 σε τρεις γύρους, αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια χάνοντας στον δεύτερο αγώνα από τον Αμερικανό Αντάμ Κλαρκ με 0-2 και 0-2 σημεία σε δύο γύρους. Σήμερα αγωνίζεται στα 74 κ. ο Πέτρος Μανουηλίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk