Συγκάτοικοι με τον κ. Ραγκούση οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου

Στον πέμπτο και στον έκτο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Εσωτερικών, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 15, όπου έχει το γραφείο του ο κ. Ι. Ραγκούσης, φαίνεται ότι θα στεγαστεί το κεντρικό επιτελικό όργανο το οποίο θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο των εντολών και κατευθύνσεων του Πρωθυπουργού για να συμβάλει στην εκπόνηση ενός συνεκτικού στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού προώθησης του κυβερνητικού έργου. Ο υπουργός Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή …

Συγκάτοικοι με τον κ. Ραγκούση οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου | tovima.gr

Στον πέμπτο και στον έκτο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Εσωτερικών, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 15, όπου έχει το γραφείο του ο κ. Ι. Ραγκούσης, φαίνεται ότι θα στεγαστεί το κεντρικό επιτελικό όργανο το οποίο θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο των εντολών και κατευθύνσεων του Πρωθυπουργού για να συμβάλει στην εκπόνηση ενός συνεκτικού στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού προώθησης του κυβερνητικού έργου. Ο υπουργός Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα», ζήτησε την πλήρη ανακαίνιση των δύο ορόφων του υπουργείου στους οποίους θα εγκατασταθούν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού, οι οποίοι και θα τον συνεπικουρούν στα νέα του καθήκοντα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και εκεί γραφείο και ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου.

Ηδη μετακλητοί υπάλληλοι του υπουργείου οι οποίοι είχαν τα γραφεία τους σε αυτούς τους ορόφους άρχισαν από χθες να τα αδειάζουν. Κρατώντας κούτες με έγγραφα στα χέρια κατευθύνονταν προς άλλους ορόφους του υπουργείου ή ακόμη και στο κτίριο της πλατείας Κλαυθμώνος. Τα γραφεία τους θα καταλάβουν οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στον πέμπτο και στον έκτο όροφο του κτιρίου της Βασιλίσσης Σοφίας, αμέσως μετά την αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων του νέου υπουργείου το οποίο θα συσταθεί και θα λειτουργεί τρόπον τινά παρά τω Πρωθυπουργώ. Ο πέμπτος και ο έκτος όροφος του κτιρίου του υπουργείου Εσωτερικών ανακαινίστηκαν για πρώτη φορά από τον Αγαμέμνονα Κουτσόγιωργα. Μετά τη συγχώνευση του υπουργείου Εσωτερικών, στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ολοι όμως οι υπουργοί Εσωτερικών προτιμούν να έχουν το γραφείο τους στον πέμπτο όροφο του κτιρίου από το οποίο έχουν μια υπέροχη θέα προς την Ακρόπολη και το οποίο επιπλέον είναι κοντά στη Βουλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk