Ψάχνουν για οργάνωση πίσω από τις «μίζες»

Νέα διάσταση προσλαμβάνει η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της Siemens. Οι εφέτες ανακριτές κυρία Μαρία Νικολακέα και κ. Ι. Φιοράκης αναζητούν τώρα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που συνδέονται με τη διακίνηση βρώμικου χρήματος από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. Και αυτό διότι χθες ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, η οποία θα προσωποποιηθεί στη συνέχεια από τους δικαστικούς λειτουργούς σε βάρος όσων εμπλεκόμενων προσώπων προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής ότι αποτελούσαν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Ψάχνουν για οργάνωση πίσω από τις «μίζες» | tovima.gr

Νέα διάσταση προσλαμβάνει η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της Siemens. Οι εφέτες ανακριτές κυρία Μαρία Νικολακέα και κ. Ι. Φιοράκης αναζητούν τώρα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που συνδέονται με τη διακίνηση βρώμικου χρήματος από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. Και αυτό διότι χθες ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, η οποία θα προσωποποιηθεί στη συνέχεια από τους δικαστικούς λειτουργούς σε βάρος όσων εμπλεκόμενων προσώπων προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής ότι αποτελούσαν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ι. Σακελλάκο ύστερα από σχετικό αίτημα της κυρίαςΝικολακέα, στην οποία είχε διαβιβαστεί επιστολή του προέδρου της Εξεταστικής κ. Σήφη Βαλυράκη.

Παράλληλα, ο κ. Φιοράκης έστειλε χθες κλήση προς απολογία στον επιχειρηματία κ. Γ. Τσουγγράνη , κουμπάρο του τέως υπουργού κ. Α. Μαντέλη . Ο κ. Τσουγγράνης πάντως αναμένεται μέσω του δικηγόρου του να ζητήσει προθεσμία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk