Μέσω ΑΜΚ το 25% του Τζίγγερ

Παναθηναϊκός Ο Νικόλας Πατέρας επέστρεψε ως πρόεδρος της πολυμετοχικής ΠΑΕ

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα και ο Νικόλας Πατέρας επέστρεψε ως πρόεδρος της… ξανά πολυμετοχικής ΠΑΕ! Μαζί με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, συμφώνησαν σε όλα με μοναδική εξαίρεση την αποδοχή της δωρεάς του 25% των μετοχών του Τζίγγερ, το οποίο θα μεταβιβαστεί μέσα από την αύξηση κεφαλαίου.

<b>Παναθηναϊκός</b> Ο Νικόλας Πατέρας επέστρεψε ως πρόεδρος της πολυμετοχικής ΠΑΕ | tovima.gr

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα ο Νικόλας Πατέρας επέστρεψε ως πρόεδρος της… ξανά πολυμετοχικής ΠΑΕ!

Μαζί με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, συμφώνησαν σε όλα με μοναδική εξαίρεση την αποδοχή της δωρεάς του 25% των μετοχών του Τζίγγερ, το οποίο θα μεταβιβαστεί μέσα από την αύξηση κεφαλαίου.

Η συνάντηση των «τριών» κράτησε περίπου 3,5 ώρες και εξερχόμενος από το κεντρικό ξενοδοχείο όπου έγινε το ραντεβού, ο κ. Βγενόπουλος ήταν αυτός που διάβασε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός από σήμερα μπαίνει σε μια νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος, διευκρίνισαν όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή όλων. Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας», τόνισε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, εξερχόμενος από το ξενοδοχείο.

Με τη σειρά του, ο Νικόλας Πατέρας που επέστρεψε στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, τόνισε: «Είχαμε μία τετράωρη συνάντηση. Λύσαμε τις παρεξηγήσεις που υπήρχαν και προχωράμε ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού» και χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς οπαδούς που περίμεναν να μάθουν τις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive