Ευάγγελος Μεϊμαράκης Θα επιθυμούσε «πιο πολιτική μάχη» στην περιφέρεια Αττικής

Οι επιλογές στην περιφέρεια της Αττικής «θα μπορούσαν να είναι πιο πολιτικοποιημένες» δήλωσε ο Ευ.Μεϊμαράκης, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι εφόσον έγινε η επιλογή του Β.Κικίλια από τη ΝΔ, η επιλογή αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους.

<b>Ευάγγελος  Μεϊμαράκης</b> Θα επιθυμούσε «πιο πολιτική μάχη» στην περιφέρεια Αττικής | tovima.gr

Οι επιλογές στην περιφέρεια της Αττικής «θα μπορούσαν να είναι πιο πολιτικοποιημένες» δήλωσε ο κ. Ευ.Μεϊμαράκης, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι εφόσον έγινε η επιλογή του κ. Β. Κικίλια από τη ΝΔ, η επιλογή αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο επικεφαλής του Ιδρύματος Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», τόνισε χαρακτηριστικά: «Η πολιτική μάχη και τα συμπεράσματα θα βγουν από την περιφέρεια. Θα έπρεπε οι επιλογές να είναι πιο πολιτικοποιημένες και να δοθεί πιο πολιτική μάχη.

» Το ζητούμενο δεν είναι εδώ αν θα κερδίσεις μόνο, τις περιφέρειες -είναι κι αυτό ένα θέμα- αλλά το ζητούμενο είναι και πώς θα κερδίσει ο άλλος τις περιφέρειες. Έγινε πάρα πολύ συζήτηση ήδη για το θέμα της επιλογής στην περιφέρεια Αττικής, η επιλογή αυτή, όμως, υπάρχει. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να τη στηρίξουμε και να δώσουμε την πολιτική μάχη

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς, σημειώνοντας «είχα εκφράσει την απογοήτευσή μου και τη στεναχώρια μου για την πολυδιάσπαση, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο σε επίπεδο προσώπων, όχι αρχών και αξιών».

Ανέφερε ακόμη ότι «πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για συνεννόηση», αλλά πρόσθεσε ότι «το ζητούμενο είναι μια πλατφόρμα πολιτικής για τους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive