Ανοίγει «τα χαρτιά» του,την Πέμπτη, ο Αλαβάνος

Ο κ. Αλαβάνος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την Πέμπτη κατά την οποία αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

«Δεν είναι ούτε το παράστημα, ούτε τα παράσημα του περιφερειάρχη που μας ενδιαφέρουν. Είναι η νίκη σε μια μεγάλη πολιτική μάχη για το παρόν και το μέλλον του λαού και της νεολαίας μας» απαντά ο Αλέκος Αλαβάνος στο ερώτημα αν προτίθεται να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής. Ο κ. Αλαβάνος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την Πέμπτη κατά την οποία αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση στην περιφέρεια Αττικής, ο κ. Αλαβάνος σημείωσε ότι η περιφέρεια αυτή καλύπτει το ένα τρίτο του εκλογικού πληθυσμού της Ελλάδας. Είναι ένα είδος πανελλαδικών εκλογών. Οταν μάλιστα έχουμε μια κυβέρνηση που εξελέγη με πρόγραμμα βελτίωσης της ζωής των εργαζομένων και εφαρμόζει την εντελώς αντίθετη πολίτικη της κατάλυσης του κοινωνικού κράτους, τόνισε.

«Δεν θα επιδιώξουμε απλά την κατεδάφιση του μνημονίου». Αυτό δεν αρκεί με τίποτε, είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόσθεσε ότι «στόχος μας είναι η στήριξη μιας εναλλακτικής πολιτικής που είναι και ριζοσπαστική και ρεαλιστική».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk