Αλλαγές και στο επικοινωνιακό μοντέλο

Ριζικές αλλαγές δρομολογούνται και στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, την οποία αναλαμβάνουν οι κκ. Ι. Ραγκούσης και Χ. Παμπούκης. Στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου παραμένει ο κ. Γ.Πεταλωτής, ο οποίος ωστόσο φαίνεται ότι χάνει τις πολιτικές αρμοδιότητες επί των ΜΜΕ, όπως συμβαίνει αντιστοίχως και με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνο, ο οποίος είχε έως σήμερα την ευθύνη της ΕΡΤ. Ο κ. Πεταλωτής παραμένει στον…

Αλλαγές και στο επικοινωνιακό μοντέλο | tovima.gr

Ριζικές αλλαγές δρομολογούνται και στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, την οποία αναλαμβάνουν οι κκ. Ι. Ραγκούσης και Χ. Παμπούκης. Στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου παραμένει ο κ. Γ.Πεταλωτής, ο οποίος ωστόσο φαίνεται ότι χάνει τις πολιτικές αρμοδιότητες επί των ΜΜΕ, όπως συμβαίνει αντιστοίχως και με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνο, ο οποίος είχε έως σήμερα την ευθύνη της ΕΡΤ.

Ο κ. Πεταλωτής παραμένει στον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς λέγεται ότι χαίρει της απολύτου εκτίμησης του ιδίου του Πρωθυπουργού, ο οποίος συχνά επικοινωνεί απευθείας μαζί του. Πιο ενεργό ρόλο στα επικοινωνιακά αναμένεται πάντως να αναλάβει και ο κ. Γερουλάνος.

Τη μόνιμη θέση τους στην καθημερινή διαχείριση και στο πλευρό του κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι διατηρούν ο κ. Ν. Αθανασάκης και ο κ. Γ. Ελενόπουλος, ενώ την αρμοδιότητα για τα κρατικά ΜΜΕ θα αναλάβει ο κ. Τ. Χυτήρης, ο οποίος παρά την πολυετή πείρα του είχε μείνει εκτός κυβέρνησης αμέσως μετά τις εκλογές του 2009. Στις συσκέψεις των τελευταίων εβδομάδων υπό τον Πρωθυπουργό είχε τεθεί επανειλημμένως το θέμα της επικοινωνιακής διαχείρισης των πολιτικών της κυβέρνησης και για τις αλλαγές που έγιναν ελήφθη υπόψη και η ανάγκη πιο επιθετικής διαχείρισης εν όψει του δύσκολου χειμώνα και του ενδεχομένου λήψης νέων μέτρων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk