Κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες

Ματαιώσεις δρομολογίων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό, λόγω των δύο πεντάωρων στάσεων εργασίας (11.00-16.00) που έχει εξαγγείλει η ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών). Οι εργαζόμενοι απειλούν με απεργίες διαρκείας και αποκλεισμό των γραμμών αν προχωρήσει το σχέδιο εξυγίανσης. «Αν η κυβέρνηση θέλει να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΣΕ, ας έλθει να το κάνει και θα μας βρει μπροστά της. Μολών λαβέ είναι αυτή η υπόθεση για εμάς» επισημαίνει ο κ.

Κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες | tovima.gr

Ματαιώσεις δρομολογίων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό, λόγω των δύο πεντάωρων στάσεων εργασίας (11.00-16.00) που έχει εξαγγείλει η ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών). Οι εργαζόμενοι απειλούν με απεργίες διαρκείας και αποκλεισμό των γραμμών αν προχωρήσει το σχέδιο εξυγίανσης. «Αν η κυβέρνηση θέλει να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΣΕ, ας έλθει να το κάνει και θα μας βρει μπροστά της. Μολών λαβέ είναι αυτή η υπόθεση για εμάς» επισημαίνει ο κ. Κ. Κουτσιούκης, πρόεδρος των εργαζομένων.

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το επιβατικό κοινό, εξαιτίας της 5ωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα μείνουν όλα τα μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, μετρό, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ) από τις 11.00 ως τις 16.00.

Οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν στη στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες αλλαγές στον ΟΣΕ, αλλά και στα άλλα μέσα μεταφοράς και ειδικότερα στον ΟΑΣΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk