Με τη ΓΣΕΒΕΕ συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

«Εξηγήσαμε στον κ. Πρόεδρο, σήμερα, ότι η πραγματική οικονομία, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λυγίζουν επικίνδυνα. Εξηγήσαμε, επίσης, ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις δημοσιονομική ευταξία, χωρίς ταυτόχρονα να έχεις και ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε σήμερα συνάντηση, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας.

Μετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κ. Σταύρος Δήμας, οι Αναπληρωτές υπεύθυνοι του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, βουλευτής κ. Χρ. Σταϊκούρας, βουλευτής κ. Θ. Καράογλου και Ν. Μηταράκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής κ. Κ. Χατζηδάκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας, βουλευτής κ. Γ. Βρούτσης, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Αθ. Σκορδάς, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων κ. Σπ. Ευσταθόπουλος και η Γραμματέας της Ομάδας Παρακολούθησης του Προγράμματος
Στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας κυρία Ε. Ρωμαΐδου.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Εξηγήσαμε στον κ. Πρόεδρο, σήμερα, ότι η πραγματική οικονομία, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λυγίζουν επικίνδυνα.
Εξηγήσαμε, επίσης, ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις δημοσιονομική ευταξία, χωρίς ταυτόχρονα να έχεις και ανάπτυξη. Δημοσιονομική ευταξία και ανάπτυξη είναι οι δυο όψεις ενός νομίσματος. Γι΄ αυτό, πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα, για να σωθούν οι επιχειρήσεις τώρα, σήμερα. Έτσι, ώστε να υπάρξει αύριο. Να υπάρξουν καλύτερες επιχειρήσεις για το αύριο. Αλλά, για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουμε τις επιχειρήσεις του σήμερα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να σας ρωτήσω κάτι: Ακούγεται ότι ο Πρωθυπουργός σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα πακέτο 3 δισ. ευρώ μέσω -το ΤΕΜΠΕ αλλάζει- μέσω άλλων φορέων, στην Αγορά. Εσείς είστε ικανοποιημένος από κάτι τέτοιο;

Δ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Όλα αυτά τα μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί να είναι γρήγορα, να μην έχουν γραφειοκρατία, έτσι ώστε να γίνουν, το συντομότερο δυνατό, αποδεκτά από τις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk