«Ήττα Παπανδρέου οι υποψηφιότητες»

Προεκλογική μάχη της ΝΔMετατρέπεται σε εκστρατεία κατά του Μνημονίου

Σε μάχη κατά του Μνημονίου θα επιχειρήσει η ΝΔ να μετατρέψει την προεκλογική εκστρατεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι οι τελικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ για τους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες της χώρας αποτελούν προσωπική ήττα για τον Γιώργο Παπανδρέου. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσουν οι δύο εκκρεμότητες για τα γαλάζια χρίσματα στον Δήμο Πειραιά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

<b>Προεκλογική μάχη της ΝΔ</b>Mετατρέπεται σε εκστρατεία κατά του Μνημονίου | tovima.gr

Σε μάχη κατά του Μνημονίου θα επιχειρήσει η ΝΔ να μετατρέψει την προεκλογική εκστρατεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι οι τελικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ για τους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες της χώρας αποτελούν προσωπική ήττα για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά εκτιμούν ότι η λίστα των υποψηφίων περιφερειαρχών που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ πλήττει το προφίλ του πρωθυπουργού.

Το μήνυμα αυτό, άλλωστε, φρόντισε να περάσει και ο εκπρόσωπος του κόμματος Π.Παναγιωτόπουλος, στην πρώτη επίσημη αντίδραση της Ρηγίλλης για τις «πράσινες» λίστες: «Οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό, αρνούμενοι να μπουν στα ψηφοδέλτια. Προφανώς, προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν όπως- όπως να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο», ήταν το σχόλιό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική