Πέτρος Τατούλης«Πολιτική υπέρβαση η στήριξή μου από το ΠαΣοΚ»

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, είπε ότι δεν αποστασιοποιείται από τις πολιτικές του αρχές, σημειώνοντας ότι «είμαι ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν έχω αποστασιοποιηθεί ποτέ από τις πολιτικές μου αρχές, δεν έχω πει ποτέ μου ότι έχω φύγει έστω και το παραμικρό από αυτά που με έχουν σημαδέψει σε όλη αυτήν την πολιτική μου διαδρομή».

Πολιτική υπέρβαση, χαρακτηρίζει την υποστήριξη από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ της υποψηφιότητας του για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Πέτρος Τατούλης.

«Εξαρχής η πρωτοβουλία μας ήταν μια πρωτοβουλία, η οποία στηριζόταν σε μια πολιτική αντίληψη ότι αυτά τα θέματα θα πρέπει να ενεργοποιούν και να
κινητοποιούν υγιείς δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους για να έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «αλλωστε, αυτός ο νέος θεσμός αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία και την τελευταία ίσως ευκαιρία που έχει αυτός ο τόπος για να ανασυγκροτηθεί και να επανιδρυθεί».

Σύμφωνα με τον Πέτρο Τατούλη, αυτό το διακύβευμα ουσιαστικά θέλει θαρραλέες αποφάσεις, θέλει προτάσεις και απόψεις έξω από αυτά που μέχρι τώρα αποτελούσαν το σημείο αναφοράς όλων αυτών των εξελίξεων και τελικά αποδείχτηκαν ολέθριες για τον τόπο, αλλά θέλει αυτήν τη γνωστή ελληνική λέξη «υπέρβαση».

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, ο Π. Τατούλης είπε ότι δεν αποστασιοποιείται από τις πολιτικές του αρχές, σημειώνοντας ότι «είμαι ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν έχω αποστασιοποιηθεί ποτέ από τις πολιτικές μου αρχές, δεν έχω πει ποτέ μου ότι έχω φύγει έστω και το παραμικρό από αυτά που με έχουν σημαδέψει σε όλη αυτήν την πολιτική μου διαδρομή».

Ο Π. Τατούλης υπεραμύνθηκε της επιλογής του Καλλικράτη και της θεσμοθέτησης των περιφερειαρχών, σημειώνοντας ότι την πρόταση είχε κάνει στο παρελθόν η ΝΔ, αλλά δεν τόλμησε να τον υλοποιήσει.

Πρόσθεσε δε ότι «εγώ δεν απευθύνομαι σε αυτήν τη ΝΔ του κ. Σαμαρά, που θεωρεί τον εαυτό της απολογητή της κυβέρνησης Καραμανλή και όλων όσων δεινών έφερε στον τόπο. Εγώ απευθύνομαι στην άλλη ΝΔ, στη ΝΔ που απογοητεύτηκε, που ντροπιάστηκε, από όλα αυτά τα τεκταινόμενα. Αυτή τη ΝΔ είναι κοντά μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk