Το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου Μεγάλος διαγωνισμός από το ΒΗΜΑ FM 99,5 και τη Chevrolet με δώρο ένα ταξίδι στο Παρίσι

«Το Βήμα FM 99,5 και η Chevrolet στέλνουν ένα τυχερό ζευγάρι στο Παρίσι το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου για να επισκεφθεί την 80ή έκθεση αυτοκινήτου και να δει από κοντά τα 4 νέα μοντέλα της CHEVROLET. Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, όπως και τους όρους του διαγωνισμού.

<b>Το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου</b> Μεγάλος διαγωνισμός από το ΒΗΜΑ FM 99,5 και τη Chevrolet με δώρο ένα ταξίδι στο Παρίσι | tovima.gr

«Το Βήμα FM 99,5 και η Chevrolet στέλνουν ένα τυχερό ζευγάρι στο Παρίσι το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου για να επισκεφθεί την 80ή έκθεση αυτοκινήτου και να δει από κοντά τα 4 νέα μοντέλα της CHEVROLET.

Πάρτε μέρος στη κλήρωση στέλνοντας τώρα sms στο 54100 και πληκτρολογώντας Παρίσι κενό- την απάντηση στην ερώτηση: «Πόσα είναι τα νέα μοντέλα της Chevrolet στη γαλλική έκθεση» και το ονοματεπώνυμό σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 14:55 το μεσημέρι.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. Διοργανώτρια
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CITY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου 80 και εκπροσωπείται νόμιμα, (εφεξής η διοργανώτρια), διοργανώνει μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ fm 99.5», ιδιοκτησίας της, σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «CHEVELLAS AΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ», που εδρεύει στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού αρ. 76 και εκπροσωπείται νόμιμα, διαγωνισμό με έπαθλο ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Παρίσι προκειμένου το τυχερό ζευγάρι να επισκεφθεί την 80η Έκθεση Αυτοκινήτου που διοργανώνεται στην πόλη. Ο διαγωνισμός θα προβληθεί επίσης μέσω banner στην ιστοσελίδα www.in.gr (ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΔΟΛ DIGITAL Α.Ε.»), όπου θα ενημερώνεται κανείς για τον τρόπο συμμετοχής και τους όρους χρήσης, σύμφωνα με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις.

2. Διάρκεια
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 07/09/2010 έως την 30/09/2010 και ώρα 14:00.

3. Προϋποθέσεις συμμετοχής
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη και εξ ολοκλήρου αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που έχουν κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα αποστολής και λήψης γραπτών μηνυμάτων (SMS), εφόσον βρίσκονται εντός της Ελλάδος και συγκεκριμένα του πεδίου κάλυψης των προαναφερθεισών εταιριών κινητής τηλεφωνίας.
Στο διαγωνισμό απαγορεύεται να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑ FM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι της «CHEVELLAS AEBE ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ», οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού.

Η διοργανώτρια θεωρεί ότι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό είναι οι κάτοχοι ή έχουν την νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της κάρτας SIM που αντιστοιχεί στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου με το οποίο λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.

4. Η διαδικασία του διαγωνισμού (η συμμετοχή σε αυτόν, η κλήρωση, η ανάδειξη των νικητών)

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με την αποστολή σύντομου γραπτού μηνύματος (sms) στον σύντομο κωδικό 54100 γράφοντας ΠΑΡΙΣΙ (κενό) και ολογράφως την απάντηση στην ερώτηση «Πόσα είναι τα νέα μοντέλα της εταιρείας “CHEVROLET” στην 80η Έκθεση Αυτοκινήτου που διοργανώνεται στο Παρίσι;» συμπληρώνοντας προαιρετικά και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα (για παράδειγμα: «ΠΑΡΙΣΙ (κενό) δύο (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (προαιρετικά).
Κάθε σύντομο γραπτό μήνυμα (sms) αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί για την απονομή του επάθλου του διαγωνισμού, οπότε δύο σύντομα γραπτά μηνύματα (sms) αντιστοιχούν σε δύο συμμετοχές στην κλήρωση κ.ο.κ. Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό των σύντομων γραπτών μηνυμάτων (sms) που κάθε συμμετέχων δύναται να αποστείλει προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Το κόστος ανά μήνυμα (sms) θα ανέρχεται στο ποσό του 1,00€ πλέον ΦΠΑ (23%), ήτοι 1,23 € ανά μήνυμα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν με το 211-365 7905, χρέωση αστικής κλήσης, για κάθε πληροφορία σχετικά με τον διαγωνισμό.

Η διενέργεια της ηλεκτρονικής κλήρωσης θα γίνει παρουσία της Συμβολαιογράφου που αναφέρεται στον όρο 8 την 30 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 14:55 στα γραφεία της εταιρείας «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CITY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου αρ. 80), μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

5- Δώρο διαγωνισμού
Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα 3ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Παρίσι από την 15-10-2010 έως την 17-10-2010 και η προσφορά δύο εισιτηρίων για την ελεύθερη είσοδο του τυχερού ζευγαριού στην 80η Έκθεση Αυτοκινήτου. Το δώρο περιλαμβάνει ειδικότερα:

• Αεροπορικά εισιτήρια
• 2 νύχτες διαμονή σε ξενοδοχείο
• 2 Εισιτήρια για την ελεύθερη είσοδο στην 80η Έκθεση Αυτοκινήτου

Το ανωτέρω δώρο, είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, είναι αυστηρώς προσωπικό και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του.
Ρητά διευκρινίζεται ότι η διοργανώτρια θα έχει την ευθύνη για τυχόν νόμιμους φόρους ή άλλες υπέρ τρίτων κρατήσεις σχετικά με το δώρο που θα κληρωθεί.

6- Διαχείριση της παράδοσης του δώρου
Ύστερα από την ανάδειξη του νικητή, η διοργανώτρια θα επικοινωνήσει μαζί του, με τη μέθοδο που θεωρεί καταλληλότερη, είτε με σύντομο γραπτό μήνυμα (SMS) ή με τηλέφωνο, προκειμένου να τον ενημερώσει για την ημέρα, τον τόπο και τα πιστοποιητικά ταυτοποίησης που χρειάζεται να προσκομίσει για την παραλαβή του δώρου και τα οποία είναι δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

Επιπλέον, από την ανάδειξη του νικητή, και προκειμένου να αξιώσει αυτός το δώρο, θα πρέπει να υπογράψει Έγγραφο Αποδοχής του δώρου, το οποίο θα χορηγηθεί από την διοργανώτρια με την προσέλευση του νικητή στα γραφεία της για την παραλαβή του επάθλου. Η υπογραφή του Εγγράφου Αποδοχής μέσα σε 2 ημέρες ύστερα από ειδοποίηση του νικητή από την διοργανώτρια για την νίκη του, και η πρόβλεψη για την απαιτούμενη γραπτή τεκμηρίωση υποδηλώνει ότι ο νικητής αποδέχεται τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν, όπως επίσης και όλες τις υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από την αποδοχή αυτού του δώρου.

Η διοργανώτρια δεν υποχρεούται να παράσχει το δώρο και δικαιούται να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια εφόσον
Α) ο νικητής δεν παραλάβει το έπαθλο εντός 3 ημέρου από την ημέρα ειδοποίησης του
Β) δεν συντρέχουν οι όροι ανάδειξης του συμμετέχοντα στο διαγωνισμό ως νικητή
Γ) ο νικητής αποποιηθεί το δώρο ή για οποιοδήποτε λόγο δεν το διεκδικήσει
Δ) ο νικητής δεν προσκομίσει ή αρνηθεί να προσκομίσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο

Στην περίπτωση που νικητής αναδειχθεί ανήλικος η παραλαβή του δώρου είναι επιτρεπτή μόνο με την παρουσία του γονέα, ή του κηδεμόνα του και με την απόδειξη της ιδιότητας αυτής με προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου, ή άλλου δικαιολογητικού.

7- Προσωπικά δεδομένα συμμετεχόντων και δικαιώματα εικόνας
Η διοργανώτρια δηλώνει ότι θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων για τις ανάγκες του διαγωνισμού, τηρούμενο σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί προστασίας του ατόμου κατά την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, με σκοπό την δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του δώρου, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων των συμμετεχόντων σύμφωνα με τον ανωτέρω νόμο. Ειδικότερα, μεταξύ των σκοπών της τήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων είναι η σύνδεση αυτών με συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου, ώστε στην περίπτωση απονομής του επάθλου να επαληθευθεί ότι το ονοματεπώνυμο του νικητή αντιστοιχεί επακριβώς σε εκείνο του ιδιοκτήτη της κάρτας SIM.

Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει μέσω σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) το ονοματεπώνυμο και την πόλη της διαμονής του νικητή σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Το ονοματεπώνυμο του νικητή θα είναι επίσης διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν για μάρκετινγκ και για λόγους εμπορικής προώθησης από την διοργανώτρια. Ο νικητής εξουσιοδοτεί την διοργανώτρια να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό του, όπως επίσης και άλλες πληροφορίες και τη φωτογραφία του (ενδεικτικά φωτογραφίες, φιλμ, βίντεο), για λόγους προώθησης και διαφήμισης της κλήρωσης, χωρίς η χρήση αυτή να συνεπάγεται το όποιο δικαίωμα αποζημίωσης εκ μέρους του. Η διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του δώρου στον νικητή εάν αυτός αρνηθεί την δημοσιοποίηση των προσωπικών του δεδομένων.

Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα οποτεδήποτε να προβούν σε διόρθωση ή ακύρωση των προσωπικών τους δεδομένων επικοινωνώντας με την διοργανώτρια.

8- Λοιποί όροι
Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τους παρόντες όρους, να μεταβάλει οποιοδήποτε όρο, (όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τον τόπο, τον χρόνο της κλήρωσης, το πρόθεμα και τον σύντομο κωδικό), όπως επίσης και να προβεί στην σύντμηση ή και την παράταση της διάρκειας του διαγωνισμού ή στην ματαίωση αυτού για οποιοδήποτε λόγο ύστερα από προηγούμενη ενημέρωση μέσω των ιστοσελίδων www.in.gr. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που αποφασιστεί η ματαίωση της κλήρωσης για οποιοδήποτε λόγο η διοργανώτρια δεσμεύεται να προβεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ματαίωσης σε κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή όπως ειδικότερα ορίζεται στον όρο 4 ανωτέρω.

Με το τέλος της κλήρωσης και της διάθεσης του δώρου στον νικητή, θα σταματήσει να υπάρχει η όποια ευθύνη της διοργανώτριας και των συνεργαζομένων με αυτήν εταιρειών. Περαιτέρω ορίζεται ότι μετά την λήξη του διαγωνισμού (την 01-10-2010 και ώρα 14:00) σε περίπτωση που εξακολουθούν να αποστέλλονται σύντομα γραπτά μηνύματα (sms) στον ανωτέρω κωδικό αυτά θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρα, ανίσχυρα και δεν θα επιφέρουν κανένα αποτέλεσμα ούτε θα δεσμεύουν οποιονδήποτε.

Η διοργανώτρια και οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες δεν θα είναι υπεύθυνες για τις όποιες ζημίες της όποιας μορφής, άμεσες ή έμμεσες, και/ή δευτερεύουσες, άμεσες ή μελλοντικές, που μπορεί να προκύψουν ως συνέπεια λόγω της χρήσης του δώρου που απονεμήθηκαν.

Η διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης συμμετεχόντων με τα συστήματά της/ ή τα συστήματα συνεργαζόμενων εταιρειών για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού της/ή των συνεργαζόμενων εταιρειών (ανωτέρα βία) είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον παρόντα διαγωνισμό αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών, ενώ ο διαγωνισμός θα διέπεται από το ελληνικό δίκαιο.

Οι όροι του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Αθηνών Αθηνών Σοφία Τζοΐτη (Μέρλιν 11 & Κανάρη, τηλ 210 3616617, παρουσία της οποίας θα διενεργηθεί και η κλήρωση του δώρου για την ανάδειξη του νικητή και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.in.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
Σίβυλλα
Helios Kiosk