Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚΣυνεδριάζει μεθαύριο υπό τον Πρωθυπουργό

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Η συνεδρίαση εντάσσεται στην προετοιμασία της 9ης συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 3-5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου θα συνεδριάσει μεθαύριο Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο εντάσσεται στην προετοιμασία της 9ης συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 3-5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του Πολιτικού Συμβουλίου είναι ο «Καλλικράτης» και το πολιτικό πλαίσιο των εκλογών για την αυτοδιοίκηση, ενημέρωση για την πρόοδο και τα αποτελέσματα της λειτουργίας των δύο επιτροπών για την κοινωνική πολιτική και ανάπτυξη και ενημέρωση για την πορεία του κυβερνητικού έργου.

Την Παρασκευή ξεκινούν οι τριήμερες εργασίες του 9ου Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (γήπεδο Ταε Κβο Ντο) με την ομιλία του πρωθυπουργού.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται την Κυριακή με την έγκριση του πολιτικού πλαισίου και των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, το Νοέμβριο.

Το πρωί της Κυριακής -και πριν από την έγκριση των υποψηφιοτήτων και του πολιτικού πλαισίου- θα υπάρξει εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου από γραμματέα του κόμματος Σωκράτη Ξυνίδη.

Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων, η οποία θα συνοδευτεί από την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θανάση Τσούρα.

Η 9η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει και μία καινοτομία: Το Σάββατο, θα λειτουργήσουν πέντε θεματικά Εργαστήρια, τα οποία στόχο έχουν «να αποτελέσουν βήμα έκφρασης και συμμετοχής του Κινήματος στη διαμόρφωση των στρατηγικών προτεραιοτήτων της κυβέρνησης».

Τα θεματικά εργαστήρια έχουν τα εξής αντικείμενα: Παιδεία και Μεταρρυθμίσεις, Κοινωνικό Δίχτυ Προστασίας, Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αναβάθμιση του ΕΣΥ, Βιώσιμη Ανάπτυξη και Καινοτομία στη Δημόσια Διοίκηση/Συμμετοχή στην Αλλαγή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk