«Φθηνός μήνας» για τον Πειραιά ο Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος να ανακηρυχθεί μήνας χαμηλών τιμών προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) στα μέλη του, με επιστολή που τους απέστειλε με τη λήξη των θερινών εκπτώσεων. Οπως σημειώνεται στην επιστολή, «προκειμένου να ενισχυθεί η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα του Πειραιάπροτείνουμε να ανακηρυχθεί ο Σεπτέμβριος ως μήνας “Φθινοπωρινών αγορώνΧαμηλών τιμών” και,χωρίς την ένδειξη προσφορές στις προθήκες των καταστημάτων μας, διατηρώντας μία χαμηλή τιμή στα …

«Φθηνός  μήνας» για  τον Πειραιά  ο Σεπτέμβριος | tovima.gr

Ο Σεπτέμβριος να ανακηρυχθεί μήνας χαμηλών τιμών προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) στα μέλη του, με επιστολή που τους απέστειλε με τη λήξη των θερινών εκπτώσεων. Οπως σημειώνεται στην επιστολή, «προκειμένου να ενισχυθεί η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα του Πειραιάπροτείνουμε να ανακηρυχθεί ο Σεπτέμβριος ως μήνας “Φθινοπωρινών αγορώνΧαμηλών τιμών” και,χωρίς την ένδειξη προσφορές στις προθήκες των καταστημάτων μας, διατηρώντας μία χαμηλή τιμή στα προϊόντα μας- κατά προτίμηση με κόκκινο χρώμα-,να προσκαλούμε το καταναλωτικό κοινό να επισκεφθεί την πόλη μας και να κάνει τις αγορές του από τα καταστήματα με τη συμφέρουσα και μοναδική- κόκκινη τιμή». Και συμπληρώνει ότι είναι αυτονόητο ότι έχουν τη δυνατότητα, βάσει της νομοθεσίας, να διενεργούν προσφορές.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία επιτρέπονται οι προσφορές συγκεκριμένων προϊόντων ή προϊόντων ορισμένης κατηγορίας για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβεί τις δέκα συνεχόμενες ημέρες, εφόσον αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα τιμή των προϊόντων, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk