ΕΞΑΓΟΡΕΣ

«Οχι» της Genzyme στη Sanofi

Η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Genzyme αρνήθηκε την προσφορά ύψους 18,5 δισ. δολαρίων που κατέθεσε ο γαλλικός όμιλος Sanofi Αventis για την εξαγορά της πρώτης. Μετά τη δεύτερη, σε διάστημα ενός μήνα, αρνητική απάντηση η γαλλική φαρμακοβιομηχανία εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο επιθετικής εξαγοράς των μετοχών της Genzyme. Η αμερικανική εταιρεία στοχεύει σε τιμή άνω των 75 δολαρίων ανά μετοχή ενώ και η γαλλική προσφορά περιορίζεται στα 69 δολάρια ανά μετοχή.

«Οχι» της Genzyme  στη Sanofi | tovima.gr

Η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Genzyme αρνήθηκε την προσφορά ύψους 18,5 δισ. δολαρίων που κατέθεσε ο γαλλικός όμιλος Sanofi Αventis για την εξαγορά της πρώτης.

Μετά τη δεύτερη, σε διάστημα ενός μήνα, αρνητική απάντηση η γαλλική φαρμακοβιομηχανία εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο επιθετικής εξαγοράς των μετοχών της Genzyme. Η αμερικανική εταιρεία στοχεύει σε τιμή άνω των 75 δολαρίων ανά μετοχή ενώ και η γαλλική προσφορά περιορίζεται στα 69 δολάρια ανά μετοχή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk