Εν όψει της ΔΕΘΠυρετός συσκέψεων σήμερα στο οικονομικό επιτελείο

Συνεχίζονται σήμερα οι συναντήσεις των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Λούκα Κατσέλη και των υφυπουργών Οικονομικών Φ. Σαχινίδη και Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη εν όψει της ΔΕΘ. Σήμερα το πρωί , πραγματοποιείται συνάντηση με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

Συνεχίζονται σήμερα οι συναντήσεις των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Λούκα Κατσέλη και των υφυπουργών Οικονομικών Φ. Σαχινίδη και Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη εν όψει της ΔΕΘ.

Σήμερα το πρωί , στο υπουργείο Οικονομίας πραγματοποιείται συνάντηση των υπουργών και των υφυπουργών με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και θα ακολουθήσει η συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον ΣΕΒ, στην οποία θα συμμετάσχουν, εκτός των υπουργών Οικονομικών και Οικονομίας και οι υπουργοί Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς και οι προαναφερθέντες υφυπουργοί Οικονομικών και Εργασίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk