Φρίκη έχει προκαλέσει στη Γερμανία η διαφημιστική εκστρατεία ενός νέου «έθνικ» βερολινέζικου εστιατορίου, η οποία καλεί όσους το επιθυμούν να δωρίσουν διάφορα όργανα του σώματός τους- με ιδιαίτερη προτίμηση στους όρχεις, στο στομάχι, στα αφτιά και φυσικά στα ανθρώπινα… παϊδάκια- προκειμένου να τα μετατρέψουν σε «γκουρμέ» πιάτα για κανίβαλους καλοφαγάδες!

Σύμφωνα με τη διαφήμιση, το εστιατόριο «Flime» χρειάζεται τα ανθρώπινα μέλη για να ξεκινήσει ένα νέο «κίνημα γεύσης»: να μαγειρέψει μια σειρά συνταγές της διαβόητης βραζιλιάνικης φυλής ανθρωποφάγων Γουαρικάκα, οι οποίοι συνηθίζουν μετά τον θάνατο ενός μέλους της οικογενείας να καταναλώνουν τελετουργικά γεύματα με τα πιο νόστιμα κομμάτια του εκλιπόντος.

Ετσι, στο μενού που υπόσχεται να προσφέρει το εστιατόριο περιλαμβάνονται «λιχουδιές» όπως το «μπολίνιο»- τηγανητοί όρχεις με γλυκόξινη σάλτσα!- και η «φεΐχοάδα», που παρασκευάζεται από φιλετάκια, ρύζι και μαύρα φασόλια.

Η διαφήμιση έχει προκαλέσει την αποστολή χιλιάδων οργισμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις Αρχές, καθώς η γερμανική κοινή γνώμη δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το σοκ από την υπόθεση ανθρωποφαγίας με πρωταγωνιστή τον κανίβαλο Αρμιν Μέιβες, το 2006. Οι ιδιοκτήτες και η έδρα του συγκεκριμένου εστιατορίου παραμένουν άγνωστα, γεγονός που δημιουργεί υποψίες ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα…