Την στήριξη του ΛΑΟΣ στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά κ. Πέτρου Μαντούβαλου εξέφρασε την Παρασκευή ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΛΑΟΣ.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Ο κ. Π. Μαντούβαλος είναι η προσωποποίηση του Πειραιά. Έχει την λεβεντιά, την ‘μπέσα’ που έχουν όλοι οι Πειραιώτες. Έχω την αίσθηση ότι στο πρόσωπο του νέου δημάρχου, ο Πειραιάς θα βρει τον δρόμο του, την αξία του, την αναγνώριση η οποία του πρέπει και του ανήκει.

» Ο Π.Μαντούβαλος είναι ένας πολύ καλός φίλος και θυμάμαι με ιδιαίτερη τρυφερότητα και αγάπη, πόσο κοντά ήταν όταν ακόμα το κόμμα ήταν στην ‘άγονη’ γραμμή.

» Είμαστε κοντά του. Πιστεύω ότι η ανεξάρτητη και αδέσμευτη πορεία του συνδυασμού του θα έχει την καλύτερη τύχη και την επομένη μέρα των εκλογών θα έχουμε ένα καλό δήμαρχο στον Πειραιά. Πέτρο καλό βόλι».

Ο κ. Μαντούβαλος από την πλευρά του δήλωσε: «Η στήριξη του προέδρου του ΛΑΟΣ, κ. Γ.Καρατζαφέρη, στον ανεξάρτητο συνδυασμό ‘Πειραιάς – Πολυθρύλος’ είναι πάνω απ’ όλα στήριξη στον Πειραιά και γι’ αυτό τον ευχαριστώ ιδιαίτερα.

» Η δική μας επιλογή είναι καθαρά ‘Πειραιοκεντρική’, ανεξάρτητη και μακριά από σκοπιμότητες, lifestyle επιλογές και όλα τα υπόλοιπα τα οποία απέτυχαν. Για μένα το κόμμα μας είναι ένα και έχει ένα μόνο όνομα. Τον Πειραιά και τους Πειραιώτες».