Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί παραίτησής του ο δήμαρχος Πειραιά κ. Παναγιώτης Φασούλας. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι δεν είχε οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με το θέμα με τον υπουργό Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Φασούλα αναφέρεται ότι «ο κατήφορος δυστυχώς κάποιων «δημοσιογράφων» των blog συνεχίζεται. Αφού μέχρι τώρα κανένα από τα «κατευθυνόμενα ρεπορτάζ» τους δεν επιβεβαιώθηκαν, ανακάλυψαν σήμερα, σενάρια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά κ. Φασούλα με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, περί ανακοίνωσης παραίτησης του».

«Ξεκαθαρίζουμε για τελευταία φορά ότι, ο Δήμαρχος Πειραιά δεν παραιτείται και περιμένει τις αποφάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σεβόμενος τον Πειραϊκό λαό και τις καταστατικές διαδικασίες του κινήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εξάλλου, μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο ίδιος έκανε λόγο για «πρωτοφανή επίθεση λάσπης» και είπε: «Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι ούτε ήταν ποτέ στις προθέσεις μου, ούτε το συζήτησα με κανέναν κι ούτε προτίθεμαι να παραιτηθώ από την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Πειραιά».

«Από εκεί και πέρα περιμένω την απόφαση του πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου σε όλους τους μεγάλους Δήμους που μάλλον θα ανακοινωθεί την Κυριακή» ανέφερε.