Αύξηση 6,1% σημείωσε ο γενικός δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Ιούλιο εφέτος, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2009, έναντι μείωσης 11% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2009 προς το 2008. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή η εξέλιξη αυτή, που καταδεικνύει την άνοδο του κόστους παραγωγής στην ελληνική βιομηχανία, οφείλεται στις εξής μεταβολές των δεικτών των επιμέρους αγορών: Στην αύξηση του δείκτη Τιμών Παραγωγού εγχώριας αγοράς κατά 5,5% και στην αύξηση του δείκτη Επίσης, ο γενικός δείκτης τον Ιούλιο εφέτος, σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιουνίου 2010, σημείωσε μείωση 1,1%, έναντι μείωσης 0,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του 2009.
Τιμών Παραγωγού εξωτερικής αγοράς κατά 8,4%.
Ελληνική Στατιστική ΑρχήΑύξηση 6,1% του γενικού δείκτη Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Ιούλιο
Επίσης, ο γενικός δείκτης τον Ιούλιο εφέτος, σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιουνίου 2010, σημείωσε μείωση 1,1%, έναντι μείωσης 0,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του 2009.

Επίσης, ο γενικός δείκτης τον Ιούλιο εφέτος, σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιουνίου 2010, σημείωσε μείωση 1,1%, έναντι μείωσης 0,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του 2009.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.