Νόμιμο το ιντερνετικό στοίχημαΠοντάρουν στον τζόγο για έσοδα 700 εκατ. ευρώ

Με στόχο να εισπράξει έσοδα ύψους 700 εκατ. ευρώ ετησίως η κυβέρνηση προχωρεί στη νομιμοποίηση του παράνομου τζόγου, ο οποίος υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 4 δισ. ευρώ. Το νομοσχέδιο για τη «ρύθμιση της αγοράς παιγνίων» προβλέπει τη λειτουργία 32.000 τυχερών παιχνιδιών τα γνωστά «φρουτάκια»- και τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων στοιχηματισμού.

Νόμιμο το ιντερνετικό στοίχημα<b>Ποντάρουν στον τζόγο για έσοδα 700 εκατ. ευρώ</b> | tovima.gr

Με στόχο να εισπράξει έσοδα ύψους 700 εκατ. ευρώ ετησίως η κυβέρνηση προχωρεί στη νομιμοποίηση του παράνομου τζόγου, ο οποίος υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 4 δισ. ευρώ. Το νομοσχέδιο για τη «ρύθμιση της αγοράς παιγνίων» που δόθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει τη λειτουργία 32.000 τυχερών παιχνιδιώντα γνωστά «φρουτάκια»- και τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων στοιχηματισμού. Επίσης, επανέρχονται τα ηλεκτρονικά τεχνικά παιχνίδια, τα οποία είχαν απαγορευτεί το 2002 μαζί με τα «φρουτάκια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk