Ενα γκολ είναι ο στόχος του Αρη στην αποψινή (20.00, novasport 3) ρεβάνς του 1-0 της Θεσσαλονίκης με την Αούστρια στη Βιέννη, σύμφωνα με τον προπονητή των Κιτρίνων κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο αργεντινός τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια ομάδα που θα μας πιέσει από την αρχή του παιχνιδιού και έδειξε τη δύναμή της. Χρειαζόμαστε κυρίως καθαρό μυαλό».

Ο κ. Κούπερ θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του «Κλ. Βικελίδης», κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης όπου θα χρησιμοποιήσει τον επανακάμψαντα Τόνι Κάλβο.

«Η μόνη σκέψη που είχα στο πρώτο παιχνίδι ήταν η νίκη και η πρόκριση.Τώρα όμως μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι.Εχουμε ωστόσο πλήρη επίγνωση του τι θα πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση» επισήμανε ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος πρόσθεσε: «Η ομάδα θα τα δώσει όλα. Οχι απλώς να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού,αλλά να κυνηγήσουμε το γκολ και να πάρουμε την πρόκριση».

Ο προπονητής της Αούστρια κ. Καρλ Νταξμπάχερ παρέμεινε αισιόδοξος τονίζοντας ότι «έχουμε τη δυνατότητα να σημειώσουμε τρία γκολ απέναντι στον Αρη και να προκριθούμε, ακόμη και αν δεχθούμε γκολ. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα μου θα τα καταφέρει αν πιάσει την απόδοση που είχε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Θεσσαλονίκης». Στη Βιέννη ο Αρης θα έχει τη συμπαράσταση 1.100

οπαδών του.