Περιζήτητες οι δίγλωσσες μπεϊμπισίτερ

Το «τέταρτο πρόσωπο» που εισέρχεται αναπόφευκτα στην οικογένεια, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της μπεϊμπισίτερ, είναι καθοριστικό για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Η αναζήτηση της ιδανικής νταντάς έχει, πολλές φορές, αποδειχθεί ως η πιο δύσκολη εξίσωση που έχουν να λύσουν οι γονείς. Ο χαρακτήρας, η μόρφωση, η ηλικία αποτελούν βασικά κριτήρια επιλογής. Τελευταίως προστέθηκε, και μάλιστα ως βασική παράμετρος, και αυτό της γλώσσας. Οι πολύγλωσσες μπειμπισίτερ κερδίζουν όλο και περισσότερο έναντι εκείνων που ομιλούν μόνον ελληνικά.

Το «τέταρτο πρόσωπο» που εισέρχεται αναπόφευκτα στην οικογένεια, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της μπεϊμπισίτερ, είναι καθοριστικό για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού.

Η αναζήτηση της ιδανικής νταντάς έχει, πολλές φορές, αποδειχθεί ως η πιο δύσκολη εξίσωση που έχουν να λύσουν οι γονείς. Ο χαρακτήρας, η μόρφωση, η ηλικία αποτελούν βασικά κριτήρια επιλογής. Τελευταίως προστέθηκε, και μάλιστα ως βασική παράμετρος, και αυτό της γλώσσας. Οι πολύγλωσσες μπειμπισίτερ κερδίζουν όλο και περισσότερο έναντι εκείνων που ομιλούν μόνον ελληνικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk