Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη με στελέχη που πρόσκεινται στην ίδια για τον υποψήφιο που θα στηρίξει στην Περιφέρεια Κρήτης, διαβουλεύσεις στις οποίες περιλαμβάνεται και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Η κ. Μπακογιάννη θα βρεθεί την Πέμπτη στο Ηράκλειο, όπου θα συζητήσει με στελέχη της για τον καταλληλότερο υποψήφιο, καθώς δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Το ενδεχόμενο να υποστηρίξει τον Χρ.Μαρκογιαννάκη είναι ανοικτό, αναφέρουν οι υπάρχουσες πληροφορίες, αλλά διερευνώνται κι άλλα πρόσωπα, τα οποία ενδεχομένως θα συγκεντρώνουν πιο πολλά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Ο Χρ.Μαρκογιαννάκης σε συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη δεν προτίθεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, αλλά σκοπεύει να μιλήσει για τοπικά θέματα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν έχει λάβει οριστική απόφαση για το θέμα.

Εν τω μεταξύ, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε ότι η Ρηγίλλης δεν θα στηρίξει, ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο για τον Δήμο Καρπενησίου, όπου υποψήφιος είναι ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης.

«Στην καινούργια ΝΔ δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία, ούτε για οικογενειοκρατία. Παρά ταύτα, όμως, η καινούργια ΝΔ σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στη γενέτειρά του, δηλαδή το Καρπενήσι, δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο» δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

Τη δήλωση διένειμε και επισήμως το γραφείο Τύπου του κόμματος.